Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzombicu, ne prijeti jer ces imati cijelu radnicku klasu Republike Srpske i BiH na vratu, a onda se tesko i tebi i Ddicima, Stankovicima i ostalima koji su te tu instalirali. Odzvonilo je i vasoj kriminalnoj vladavini.
Ova budala i mafija koja ga je dovela sigurno nece jos dugo ugnjetavati narod u RS-u. Maske su pale i kriminalnoj oligarhiji se blizi kraj.
Kakav kabadahija koji u Dodikovom stilu pokusava zastrasiti radnike suprotno svim civilizacijskim normama, a sigurno da nece u tome uspjeti i da se blizi kraj kriminalnoj garnituri koja je u crno zavila radnicku klasu.
Prerano se obradovao. Tek je počelo. On zatvara oči po direktivi. A para nema. Sad ili 9-tog marta, potpuno je svejedno.
Ovi sto strajkuju nisu nikakvi radnici nego budzetski uhljebi koji su posao kupili ili dobili po politickoj liniji,zamisli strajkuje misicka a ima platu 3000+ KM U ovoj zemlji sve je manje radnika a sve vise administracije koja samo cese m.da i izmislja nove namete za jadni narod i dize kredite
nece da objevljuju sve komentare ove komunjare na klixu
Ma ko zna ko koga više J..E ?! Bitno je samo da su računi veći .. prihodi manji ...
Koja gedjansko - cobanska diktatura ! Nista bolje niste ni zasluzili mar-vo genocidna od Dodika...Vasica...Djombica...Vlajkija.......Bjelorusija pa vi ! SIKTER