Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajevi u srcu, zmajevi na terenu-dobar slogan u Gradačcu.
A ko nam dade ime zmajeve alaha ti?Cuj zmajevi?Zar nisu kinezi izmislili zmajeve,a ne mi...e svasta
Izborit se za SP sa jakom konkurencijom, šta si drugo nego zmaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A ko će ako neće Zmajevi , Lagumdžije neće sigurno ...
Aferim zmajevi nasi, i mi smo bili uz vas kad je bilo najteze !
HUMANITARNI RADNICI OGORČENI JER HUMANITARNA POMOĆ PROPADA NA BH GRANICAMA! http://balkans.aljazeera.net/vijesti/humanitarci-ogorceni-pomoc-propada-na-bh-granicama RAČUN ISPOSTAVITI BEVANDI I VIJEĆU MINISTARACA!
Kako čizme čudno izgledaju
Nekima je poplava u glavi, ali suša u mozgu izgleda!
Svaka čast!
A mogli su I do Odjaka I Doboja otic. Pa I to je BiH
Pa I nije nesto daleko ! U par Sati voznje moze se obic
ima tu neke simbolike Zmajevi dolaze u Gradacas prije svjetskog u Brazilu u Gradačac grad koji je rodno mjesto Zmaja od Bosne...neka se Vasa krila ovdje rasire i ne spuste do prve tekme u Brazilu...a tamo NEKA BUDE ŠTO BITI MORA...za mene ste vec prvaci :)
Zmajevi u Gradačcu :) :) Baš prikladno :) Hvala momci, živi nam i zdravi bili doživotno! "Sa Gradačca, b'jele kule Zmaja od Bosne..."
Za poplavu u glavi ali izgleda i u mozgu koji se pita odakle zmajevi ! Pa majmune od Zmaja od Bosne ! Husein Kapetan Gradascevic ili Zmaj od Bosne prvi covjek koji se borio za neovsnu Bosnu i od susjeda i od Osmanlija !
FINO JE DA SU ZMAJEVI POSJETILI MAGLAJ I DA CE SE IGRATI TEKMA SUTRA ALI JOS NISAM PROCITAO DA SU ZMAJEVI IZDVOJILI NEKU CIFRU ZA DONACIJU ZA NAS NAROD. FINA JE PODRSKA I MI SMO UZ VAS ALI BEZ FINANSIJSKE PODRSKE NEMA NISTA VAS IMA 30 SVI VRIJEDITE MILIONSKE CIFRE A NEBI NISTA VAS OSTETILO DA SVI SKUPA ULATITE 2-3 MILIONA MARAKA I DA SE JAVNO OBJAVI
Kakvu su podršku ostavili, Obecanja ili Eure?
dobro su se sjetili...mogli su i iduce godine doc...kad se malo blato i mulj rasciste....
tikvan: ...e bas ti nick ide uz ovaj tvoj komentar...
Došli, uslikali se i odoše...
Je li tako, jos hefta i ode Legea?
Nogometaši su pružili podršku unesrećenom stanovništvu, a odvojili su vrijeme da daju i nekoliko autograma. ------------------------------------ E super. Zmajevi imaju i zmajevsko srce.