Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ce naš heroj biti pušten..Sta genocidaši misle da su im ovo 90-te ? KOMADANTE UZ TEBE SMO !
Oric je dao intervju samo nekoliko dana prije nego sto je uhapsen u kojem je optuzio Aliju i vrh bošnjacke komande da su izdali i prodali Srebrenicu i zamjenili za vogoscu!
Tako to radi KOS Bakir i ekipa! OPni ti smjeste pa te kao oni spasavaju. Ili te ubiju likvidiraju pa onda trg nazou po tebi i uce ti svake godine fatihu...a oni te ubili...to je zaista paradoks ove zemlje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GENOCIDNA srbija radi samo ono što su joj omogućili petokolonaši šćepo i sl. prolaznik!
REPUBLIKA SRPSKA 992-arangutanci su ti mamicu i sestricu karisali znas ti to ili nisu jos priznali
nek se neko bar javio iz sda
i albanci su da ga odmah puste jer srbija samo vise pravi rupu sebi
mirsadabih samo da ti ogovorim gdje je heroj bio 95 kada nam je bio najpotrebnij lahko je biti general poslije bitke i druge kriviti .Izgleda da će Alija na kraju biti kriv što imamo i ovaj dio zemlje gdje smo sada
Da je ovo pravna drzava i ti bi bio procesuiran Dzaferovicu
Sta ti SDA-ovac ocekujes?? Samo mi mozemo preko svoga pajde Vucica osloboditi Orica. Glasajte za SBB ako hocete da vas srbi ne hapse
Da bi nama Bošnjacima bilo bolje mi prvo trebamo zaratit s balijama, pa tek onda mozemo pricat o drugim stvarima. Balija = Pripadnik ili pristaša SDA stranke, koji se pokušava poistovijetiti sa Bošnjacima, odnosno muslimanima u BiH. Bošnjak = Stanovnik Bosne i Hercegovine, muslimanske vjeroispovijesti. Svako ko ima stranku, ili pripada na bilo koji način, bilo kakvoj demokratskoj stranci, ja mu poručujem da džaba ne posti, ne klanja, ne spominje Allaha, jer ga Allah dž.š. ne vidi. Jedini muslimanski zakon je šerijat, i to zakon naroda, a nikakvog pojedinca.
mozeš ti komotno u siriju ima i tamo balija pa bujrum ratuj. očigledno nisi bio ovdje 92-95
pizda vam materina seljacka, samo se bavite sporednim stvarima, gdje su radna mjesta, borba protiv profitera i korupcije......
exer85 Zašto je ražalovan episkop koji je 92 rekao;" za ovo što smo učinili na Drini, niko nas nemože oprati, ni Drina ni Sava".
Bitno je raspravljati o Oriću. Jebi ti mene ako ovi bosanski i srpski političari ne rade zajedno. Namjestili da se uhvati Orić i da se o tome priča umjesto o pola milijuna nezaposlenih u Bosni. Al' dok je ovaca biće i vune.
neutralan3 Znači dobro znaš da ste napravili zločine plus genocid. Hvala na priznanju koje nije na silu izvučeno! Tako treba - Aferim!
Odmah pustiti covjeka!!!
U pravu si! Kako je pravno formulisano suđenje nekome ko nije državljanin zemlje koja ga potražuje, a isovremeno mjesto " zločina" nije u državi koja ga potražuje - ta zemlja inače, nije bila, u ratu - malo bi da sudi ono što je već presuđeno, iznevši za dokaze nebuloze vrlo nevješto sročene.
A i ako ga ne puste, očekujemo da ne propeva tamo puno o Aliji
Ja kako vidim, naser ode na kalemegdan, a bakir u katar. Bakir je majstor hinjaluka...