Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece covjek koji uredno uze otpremninu i to ogromnu i nastavi da sjedi u parlamentu.
SDA lagano zakuhava. Pokusavaju ponoviti scenario iz februara 2014. Nova vlast mora pod hitno poceti smjenjivati SDA stranacke uhljebe ako zeli pozivjeti i prezivjeti.
Proteste je trebalo praviti 1991-e kad je ALJO suspendovao sporazum Filipovic-Karadzic i kad je HARE uz aprilski paket odbio zajednicku bh policiju. Odmah krenuti pametnim klauzulama prema sporazumu Otvorenog Balkana koji ce sacuvat cjelovitost BiH.Pozdravlja vas saborac sa teleskopom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nego jel moj babo patriota. Eno ga poslije rata , izgubio sluh na jedno uho , na drugo čuje samo 20 posto. Čitav dan mu zuji u glavi spavati ne može non stop nervozan i tako 30 godina. Pogodio ga snajper u lijevu ruku pola je nema. Nije ga zapalo ništa od rata, radi čovjek Eni bez prestanka. Al samo znam da za vas nikad nije glasao i kad god čuje tebe i tvoje SDA ahbabe , a to uvijek čuje sve vam po spisku izjebe. E sad po vama on nije Patriota jer nije na vašoj strani.
Svaka čast za komentar. I kod mene je situacija sa mojim starim ista. Borio se cijeli rat za ovu državu. Od nje ništa nije dobio. Ni invalidnost nije želio da ganja. Bori se i radi, sad već star i bolestan. Titina mu slika na zidu. Ne želi da čuje za SDA, za Aliju, za generale, naročito za riđobradog Bakira. Nikakav patriota??
Ja sam oprezan,nesta nije vrijeme danas u Njemackoj hladno tmurno da ne okisnem oprezno pratim kisobran ponjet il ne..!!!
Na stranu što je SDA, čovjek je rekao istinu - od A do Ž. A vi se sad zapitajte - vi majstori i novi pregovarači, nositelji "vjetrova promjene" i "reformskih zamaha" 👍
Interesuje me koliko placaju za spavanje i pljuvanje po internetu??? Pitam za jarana..
Koliko moras biti obrazli da se pojavis pred kamerama poslije onakve pljacke poreskog novca.
Idi u penziju starkeljo
Washintonski sporazumu je presto da postoji dokaskom Dejtonskom sporazumu. Tvoja pravna logika je davno nestala. A mozda je nije ni bilo, jer su ucio Soc-komunisticko-boljsevicka Prava koje ne prizna niti Suverena niti Modernu Naciju.
Pa dosta vas je vise idite bar jedan mandat u opoziciju. Pustite vise druge da nesto pokusaju.
Jesi da koju kintu od otpremnine za patriote ili si sve strpo u svoj džep?
Mamicu ti jarecu!!!!!!!!
Kameni spavac se oglasio…
Nemojte nas samo vi braniti,sa osmicama,budnjama,sarajlicima i ostalim
pa dokle više parola ako nisi sda nisi Bošnjak
iskreno zaboli me za HDZ i covica znam sta je bilo zadnjih 20+ godina u federaciji sa ovima. 1/3 stanovnistva skoro svi mladi otisli iz zemlje, situacija nikad gora a ovi(covic dodik bakir) godinama prijete
Bolje grob nego rob
kad SDA izjednacava prava naroda sa sobom. Mrsko mi je citati o cemu se radi ali cim se SDA i Dodik buni mora da je nesto pozitivno. Mozemo uvijek na proteste ako se pokaze lose