Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile sam sebe vodi u provaliju. S velikim silama, ne mozes i ne smijes se igrati. Macka je uvijek bila jaca od misa. Ne treba nama koncenzus da zazivi ponovo Republika, Mile ce sam je zaziviti svojim postupcima.
Kad krenes u inostranstvo preko Dribe ponesi pasos BOSNE I HERCEGOVINE, ne zaboravi baciti pogled na zastavu koja se vihori na granici.
@Limeta malo je nestasan mile
Ne sekiraj se Mile, tebe cemo poslat kad se bude islo u SAD...ups ja zaboravio na crnu listu! Srbija je jedino inostranstvo u koje Dodik moze da ode :)
fino si to napisao đžafa. ostat će mu ime kao časnog presednika...treba to dosegnuti i biti častan.To ne razumiju Dodik i čović.bravo đžaferoviću.
Ratni zlocinac hoda okolo po svijetu nasim parama i komandant onima sto su srusili zgrade u usa znaci i terorista a predsjednik samo u BiH ima...
Svi šutili jednu minutu, a Džaferović cijeli dan, jer nezna beknnuti ni jedan jezik! Svaka čast Džaferoviću, tvoja žrtva je najveća! Kad si u BiH na guzicu bi progovorio: halal turizam, halal nafaka, halal ovo, halal ono!!!
neko mora biti .... djafer se ponasa drzavnicki ... i brnabicka je tamo .. vucko nije, eno ga vodi rijality u srbiji ... hehhe
trebao je upotrijebiti vitalni nacionalni interes
Je l’ predsjednik vozač odobrio ovaj tekst?
u redu je, bio je na komemoracij,i ali cemo ova montaza ako boga znate
a sta ce drugo tele reci nego bio vam je super sprovod... dodjite i vi kod nas...
Izrael ga zabi mosnjackim mentorima šwabama nacistima, posla im milijune migranata.
Kako fin covjek, kulturan, normalan! A kad vidis onu KLJUSINU IZ LAKATASA, mozes samo hahahahahahahaha hahahahahahahaha hahahahaha
Dodo na aparatima
@Analiticar1992 Nije Dodo na aparatima, eno ga skace od muke, podvio rep i rovi papcima i rogovima livade oko Laktasa 🤣🤣🤣
samo se bojim neznam šta će jesti da ga stomak ne zaboli.
Bez obzira na stranku kojoj pripada- kulturan, pismen predstavnik.. Ipak nije kupio diplomu sada kao vecina.. Zna nastupiti na ovakvim ceremonijama..
Dodik na aparatima
Tako je nas Dzafer-aga