Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkot je demokratsko pravo, svako ima pravo na to, kao i glasanje protiv. Muslimani smatraju da je demokratija kada radiš samo ono što njima odgovara.
Demokratija je za njih iznositi religiju na ulice i maltretirati sugrađane cijeli dan za dan DRŽAVE, koji je inače sekularni praznik.
ma nikakav problem bojkot uzp-ovac. ako vama odgovora nefunkcionalna bosna i hercegovina, mi svakako emamo mnogo izbora jer nemamo rezervnu drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Đaferovic ljubitelj muđahedina koji su klali starisjedioce na kucnom pragu i kojim je licno davaoistim bh državljanstva, koji je u zdo kantonu napravio etnicko ciscenje kritikuje svijet. Cool
🤣🤣🤣🤣
KOS,UDBA,OZNA,BIA,i druge službe danonoćno rade na rušenju BiH.Ne nasjedajte na provokacije.Saburom je DŽENET opasan.
Po Dejtonskom ustavu nema blokada, koga nema ima nova većina...
MZ je skup licemjera, razgovarati o stvarima koje su u njihovim zemljama univerzalne, su u najmanju ruku sramotne. Današnji svijet nije civilizacija nego sramota. Sila i interes.
ma mi trebamo sad biti tvrdoglavi i samo uz ustupke prihvatati nesto, jer previse je njih koji ne zele muslimanima dobro
Ljudi trazite brzo rjesenja jer cete popusiti.Ovaj nasilnik Dodig ima muda i to strancima imponuje.Njih nezanima tko je kod nas u pravu vec njihove karijere.Vrhunac vase politike je da ste nas doveli pred rat.Vizionarsk, nema sta.
Postoje neki u međunarodnoj zajednici koji bi da prave pregovore i razgovore o zahtjevima sa onima koji prave blokade. To je problem. - problem bi bio da nitko opcenito ne vodi razgovore i pregovore sa onima koji su ne zadovoljni, jer upravo zbog nezadovolkstva i blokiraju, a ova bi odmah dzihad poveo bez pregovora bez icega, samo je jeda narod bitan a druge ko ebe, eto takvi su bosnjavi lideri u bih
Kakav je konflikt danas u blagostanju a kakav će tek biti za nekoliko decenija kad ne bude blagostanja.
SDA i Bakir nikad nisu mogli zamisliti da će se konflikt sa Srbijom i zapadom tako zaoštriti. Situacija je jako ozbiljna i SDA može biti sretna da je dejtonski mirovni sporazum tu, i tek sad će uvidjeti kako je dobar. Mislili srušiti dejtonski a nisu procjenili koliko je Putin već ušao u unutrašnju politiku BiH. Koja loša procjena. Sad se svi skamenili.
Džaferović i Komšić još nisu razumeli šta to znači kad i Repbilika Srpska a i Srbija ode na konsultacije u Rusiju. Oni su politički spremni na konflikt sa SAD i EU. I na trgovinu granicama.
Fikus nedamo ćumura
Džafi duboko si kompromitiran kao ratni šef MUP- Zenica, suradnja a mundžosima, zataškavanje zločina u Žepču i Vozući odsjecanja glava itd. ZAVEŽI VIŠE.
Ne moze se pregovarati samo o onome sto odgovara tebi i sda... Ovo je demokratska drzava, i o svemu se treba i smije pregovarati. Ne ucjenjivati i li blokirati, to nikako, ali dogovarati se i pregovarati, da, o svemu. Pa cak i o stvarima koje se tebi ne svidjaju, magarac stari.
Citiram: "Postoje neki u međunarodnoj zajednici koji bi da prave pregovore i razgovore o zahtjevima sa onima koji prave blokade." Pitanje za doticnog: a zasto druga dva naroda prave blokade? E tu lezi pravi odgovor na sve probleme u Bih