Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj frajer misli da ce slomiti Bosnjake ovom cirkus predstavom. Samo se pokazuje u svjetlu za kakvog je poznat u citavom svijetu. Lik stvarno misli slomice Bosnjake ovim blokadama a zaboravlja da smo mi ne tako davno bili blokirani oruđima i oruzjima od armade koja je nosila tu zastavu pa smo opet tu gdje smo. Ja bih sad na mjestu Dzaferovica sve sto krmak predlozi blokirao tako da stara garnitura opstane na vlasti 4 godine mandata. To bi mu bio najveci udarac, vlada na papiru.....
@Automatic5555 prošli su izbori paša, zaradio si dnevnice, ohani
@Dmysteria za srbe sto gore to bolje. Kakva gamad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa otjerajte Dodika iz predsjednistva nek ide u Srbiju svakako Bosnu ne voli, nek bude Vuciceva cistacica...
e moj mile jl tebe stid djece i unaku papak jedan pogledaj dokle si se doveo.Svaka tebi cast Sefiku
Čuj nije on zadužen za podnošenje krivičnih prijava, pa hoću li ja podnijeti krivičnu prijavu protiv Dodika. Nemam ti ja te silne savjetnike koje tebi država plaća nemam mehanizme, neznam niti koji član zakona krši ne poštivanjem te famozne zastave, nemam ništa, radim kod privatnika ne smijem ni pitat za slobodan dan, a kamo li godišnji kad ću se ja "ćerat" snjim na sudu. U ostalom jesi li ti za šta nadležan osim laprdanja, mani se Bakirove taktike
Zaduzen je da pljacka BiH, kao sto je opljackao i giganta od fabrike Krivaja-Zavidovići ;)
jebite mater obadvojica
Dzaferovicu izjava ti je ko da je Bake smislio! Nasjedate na ove Miloradove seljacke fazone umjesto da ga ignorisete i da mu posavjetujete da se uozbilji jer na ovakav nacin moze najvise naskoditi sebi i onima koji su ga izabrali. Miloradove izjave se ne mogu jesti, brzo ce oni koji su ga izabrali skonatati kakvu su gresku napravili. Pogotovo sad kad padne Vucic.
Gospodo ovo je dokaz zašto ne napredujemo, jer većinom srbi ne žele Bosni napredak, zapečaćeno!
Sad će ovaj problem oko zastava riješiti Hrvat Željko Komšić...Talibani zar nije sad 2:1 u predsjedništvu
eto vidis, vrijedjanje "talibani"...i onda kmecite kad bosnjaci glasaju za komsica... :) zar mislis da bi "pravi hrvat" nesto poduzeo po ovom pitanju? :)
Naslov, niđe veze. Reakcija samo verbalna i nedorečena.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Pozdrav Bosno , Ako neznaš dalje počni i ti provocirati.Drzi se zakona i pobjedićeš.
Ovde ima 8 kretena ( svih naroda i narodnsti) koji se prepucavaju kao da nešto oni odlučuju ili ih neko nešto pita... klix je virtuelna ludnica i šteta što je tako. Trebali bi napraviti lijepo pravu "bolnicu" i sve ih tu smjestiti pa neka se " ganjaju" po krugu bolnice. " Let iznad kukavičijeg gnijezda"
Zar ste stvarno mislili da cete moci izabrati dva predsjednika u predsjednistvo i da nece biti posljedica? Da ce drzava nakon toga normalno funkcionirat? U kakvim bajkama vi zivite Bosnjaci?
jah eto Dodik ne bi pravio ovakav cirkus da je Dragisa izabran...u kojoj ti bajci zivis...
@himzo_trofrtaljka Zastava RS-a postoji odavno a tek od ovih zadnjih izbora Dodik pravi probleme, malo mucni tom glavom. Da je njemu do zastave bunio bi se zadnjih 20 godina a ne tek mjesec dana.
Ja bih izasao sa zahtjevom i prijedlogom da se krmku oduzme imunitet. Pa kad krme hoce da se igra i ja bih se poigrao jer je krmku i kriminalcu i bio cilj i interes da dobije jos 4 godine imunitet prije ispaljenja za Rusiju
Moze samo ovako Republika Bosna i Hercegovina, zastaca sa Ljiljanima na svi granicana onda moze okaci svoju.
igraju se države ko djeca mala.... u pm
Dodik radi ono sto mu Amerikanci kazu, on je njihov igrac od pocetka. Cilj mu je usporiti sve procese u zemlji dok ovi ne rijese neke svoje regionalne prioritete. Sankcije su farsa