Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ne prolazi kroz Hercegovinu i Hrvatsku nebi ni bila jadna od najljepših u Europi
Sta ovi neuki bezveze panice... Uzvodno od Neretve imaju vec Hidroelektrane i nista ne smetaju delti Neretve... Pa i ako naprave jos jednu opet ce se ista kolicina vode pustati nizvodno tako da ce delte opet biti... Nego primitivci sa delte Neretve misle neko ce im dati bezveze odstetu za nista... Dalmatinci su takvi, samo srcu lose domace vino, pametuju, dzaba seru i kukaju....
Nije zbog nebrige \'ljudi\' nego zbog pohlepe genocidnih bizantskih vampira
Pa neka vide Hrvati s kime im se Franjo kompao.Gornji horizonti će uništiti deltu i pretvorit je u slanu pustinju.A Hrvatska neka i dalje direktno pregovara sa RS.Samo je jedna sreća,što je vlast RS-a ublehaška,pa samo obećava,a od projekata skoro ništa.
Izgubiti cemo mi ne samo vodu, već i glave.... Previse smo se osilili,.