Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam kakva je to skrivena dozvola?
@ Nike, aaaa otuda smo mi na prostorima ex-yu dobili 'Elvis Prisli" , "Ruzvelt" i " Demi Mur"
E Nike, sad kad je Klix postao popularan, mogli bi shodno tome zaposliti kakvog prevodioca.
Nisam nikad čula da je nošenje tako nabavljenog, privatnog oružja, u nekoj situaciji spasilo nekog. Ali, mnogo puta sam čula kako je to oružje koje paranoici nabave za eventualnu samoodbranu, usmrtilo njihovu djecu, nekog od prijatelja, rodbine, njih same...
a zamisljam situaciju...dodje do napada. Aha, pistolj je u torbici....zena otvara torbicu...ahhhaaa ček ček...karmin..mmm....maskara...hulahopke.....ulozc....razni kurci palci....i onda lopov padne ubijen dosadom dok gospoja nadje pistolj u torbici.
Nebi to uradila jer su i oni naoružani. Takodže ni ti pješaci ni vozači ne bi iskazivali takvo nepoštovanje jer neznaju ili pretpostavljaju da si naouružana. Oružje je dobra stvar- ma ljudi pucaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Welcome to fuckin' America.
Mnogo slucajnosti u tim Amerikama
QUI GLADIO FERIT, GLADIO PERIT Tko se mača lača, od mača i pogiba.
Nije to tek samo neka latinska sentencija već je to redak iz Novog zavjeta: "Kaže mu tada Isus: "Vrati mač na njegovo mjesto jer svi koji se mača laćaju od mača i ginu."" (Matej 26: 52) A da je istina to se vidi na primjeru iz gore priloženog.
A cirkusa majko mila xD
Ženu u američkoj saveznoj državi Idaho preminula je nakon što ju je ubio njen dvogodišnji sin ! Ma nemoj!? "Preminula" nakon sto ju je "ubio" i to u "Wal-mart-u"
Cestitam retardiranoj SAD koja se idalje bori za prava da svako nosi pistolj sa sobom -_-
Only in USA :)
e jes i policija nasla koga da pretresa ....portal ciji novinari dnevno naprave 100 viceva misleci da pisu ozbiljne clanke
jel' to idaho novi kanton u bih
ovi što su dali minuse očito misle da je ovo za vijesti iz bih :-)
Djete 2godine: pozadi trgovine, gdje su svjedoci ?
Ovaj internet samo zaglupljuje narod.