"Reanimacija" uspjela
0
"Dvjestodvojka" je živa
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno je kolika količina frustracije izniče iz vas ljudi...samo da je njatke po tuđem radu...
Ja ne znam šta ste na čarapaša napali toliko, meni je gori Šaran jedno 100 puta. Onolika količina bljuvotine da izađe iz nečijih usta je nevjerovatno. Koristio 202 da snimi nekakve krikove što on onda naziva muzikom, srko kahvu u eteru. \"Profesionalizam\". I to sve od budžetskih para.
Onaj Adi je idiot prvoklasni,o onom Bafti ili kako se vec zove da i ne pricam,gdje su bili prije rata,niti ih cuh niti vidjeh nikad nigdje,misevi koji su ispuzali iz svojih rupa zahvaljujuci tome sto je dvije trecine ljudi otislo iz ovog grada,carapash iskopmleksirani celavi,ne smije da skine carapu da mu se ne vidi celava glava na cetiri vode,da se hoce opet zaratiti,pa da kopaju rovove na trebevicu,ovi idijoti su samo za to stvoreni
eFM je bastiljon o kojem pricate gospodo, a 202 je jedan cirkus bio u kojem je Adi Sarajlic jedino Stefanu Pejovicu i toncima davao plate, a sebi lopatom tovario. One kocke u studiju i u hodniku ispred su bile kao na Crash Bandicotu kad izbjegavas. Ekipa koja je imala emisije je uglavnom bila prosjecna kvazi hype masa, laznih audio prosvjetitelja.
da mi je samo vas sve vidjeti na poziciji voditelja i sta bi sve pustali. ovo im je bezveze ali nek se radi
opet ja ne 202 odjava i pahulja u njena njedra... :) *kiss od jednog iz daljine :)
e nek vam je radio M dobra stanica..... 202 je jedna od rijetkih urbanih radio stanica na čijim frekvencijama nije bilo turbo folka a vas koje je vrijeme pregazilo i ne možete da svarite nove muzičke tokove molim da ne baljezgate.
gradski radio ? nekad bio... postratnih godina, radio za pubertetske fore i fazone
Ko je taj sa carapom/kapom na glavi? Na koga mislite, onog kretena Sarana ili ipak na nekog drugog.
Stvarno, ako ce onaj iskompleksirani \"carapash\" i dalje biti na 202, znam jednog koji to sigurno NECE SLUSATI. Bem ti, koji kreten. I te price o bastionu urbanog ne piju vodu. Oni su u zadnje vrijeme postali bastion pres..era..vanja
Nek se njihovi dični urednici malo sami potrude i pobrinu za lovu pa nek ponovo vrate 202 na 24 sata. Lako je bilo s budžetskim parama recitovati pjesmice.
http://blog.radiosarajevo.ba/50/2010201093
http://radiobad.netau.net/
Bakir60min, Bafta, Adi s..je.ba..li su 202 totalno.Samo njihova korist, ostali na poslu u FTV. Cuj 202 u 23h. konjine nacionalisticke
de ne kakite... ove su emisije bile super ;) jedva čekam ;)