Komentari (426)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA JE HAIRLI !
E roki ajde budi ljubazan pa mi reci znacenje reci ,,hairli"?
Znači neka im je sa srećom i svakim dobrom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djevojka u plavom prelijepo i mnogo svečano izgleda, sa srećom mladencima.
Slazem se...evo upravo trazim medu komentarima ima li istomisljenika...preljepa na kvadrat...nek je sa srecom...moram na selo trazit zenu vrjeme mi je
Zivi, zdravi i dugovjecni bili...Neka vam dragi Bog podari sretan i hajirli brak...a ovi pojedinci nepismeni sto komentarisu i govore gluposti ne obazirite se na njih, nije bitno sta se kaze nego ko kaze...
Hajde, nek je sa srećom i hairli, što narod u Bosni kaže... Ovog drugog mladoženju, čini mi se Emira, djeca neće zapamtit sa kosom :) I dobra ova kuma mislim da je, ova žuja :)
Respect for the courage and deed!
Sretno mladenci! Da vam dragi Allah podari zdravlja veselja I da vam se nafaka razastre!
ja mladozenje i kur*** ocelavio u 18toj
Metle i lopate u ruke pa pravac Švicarska...
nek je sretno i veselo...
kolko su cuna hanume promjenile prije ovog serijatskog vjencanja
u bracne VODE
S hajrom i hairli, od srca :)))
Prava papanijada, boze dragi gdje zivimo.......!
pa, rekao je "gdje zhivimo", svrstavajuchi i sebe tu... nije rekao "gdje zhive" mislechi samo na njih. Znash li ti chitat, republiko?
oh noci
Lijep događaj, nek vam je sa srećom.
Ko je ljepotica u crvenom....
Kakvo je ovo vjencanje na livadi?