Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da zaradjuju na ovome...to svi znaju
Svi koji ne kupe vakcinu ce umrijeti,,stoga narode navalite,kupujte da prezivite...ccccc koji su to farmaceutski pacovi
A koja je razlika u simptomima od obične gripe? Kako ustanovimo da je u pitanju baš hajedanenjedan a ne nešto drugo?
ja imam proliv od FK Sarajevo
PERITE RUKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma nek se pusi vise i gripa i sve ! Valjda me nece potrefiti a mozda sam je vec prebolio ..
Ne vjerujem da je to u pitanju. Valja potrositi onu proslogodisnju zalihu od 100 000 vakcina na kojima je neko opro lovu kako bi se mogle nabaviti sljedece zalihe istih, Tamiflu-a ciji je rok istekao prije par godina (a ipak su nas ubjedjivali da je i dalje siguran za koristenje?!) i slicno. Sve njih lobiraju farmaceutske kompanije koje svakodnevno obilaze domove zdravlja,a od kojih ljekari zauzvrat imaju kojekakve seminare po Parizu isl.Svi ljekari na svim nivoima su dobro uigrana banda gladna para.
trebaju zalihe da se prodaju , samo u medije dignes dva dana prasinu i sve rasprodas ,,,Marketing je cudo za dobar kapital!
pa neka stanu u red kod torabija i problem riješen
vsoka temperatura pogoduje sirenju bolesti... neznam zasto nije bilo navedenog virusa u augustu kad je temperatura 35 C ili visa,,, ovo nam svake godine ubace virus da bi uzeli pare,,,
ljudi se bore za zivot, a vi ostavljate takve ruzne komentare.
@Mafia Isišeš mi iz kite h1n1 majmune
Dr.Mengele
Kako ne bi bili u teškom stanju divi ove idiotkinje koja ih liječi