Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo maglajlijeeee.............Bravo Bosnjaciii...........
e sto dodade to bosnjaci nije mi jasno?
Pa sto vam to smeta??? Valjda je komunizam zavrsio i sad smijemo i mi slobodno pisati da smo Bosnjaci...nece nam se valjda opet to zabranjivati???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka vam cast ljudi!
Nepokoreni u ratu,nepokoreni i u miru.Borci ostaju borci.
ne moze bošnjo pesinluka ni dana izdurat! haj taman da svi svoje obnove pa da ovaj kredit sto je zlogun podigao ostena politicarima :)))
Siguran sam da ce se naci neki guzolizac da kaze da je sve ovo postinuto radom premijera FBiH i MVP. Da je do njih ovaj narod se ne bi povratio jos za 10 godina.
mogu oni pjevat borbene al premijer niksic i ona sdp tetkica damir masic nisu ni kontaktirali maglaj a kamoli dosli i pomogli, jos od onog predizbornog slikanja u kabanicama. niko ovim ljudima nije dao ni marke. samo su dobili onu humanitarnu i to je sve
Vidi Hasana Brade zgrade masala.
Bio sam tamo drugi dan nakon poplave i odlazim redovno svakih par sedmica. Svaki put vidim ogroman napredak i ljude kako rade. Pomoć je stigla sa svih strana i zajedno sa domaćim iz dana u dan vraćaju gradu stari izgled. Ima još puno posla koji se ne vidi sa ulice ali i to će doći na svoje. Nadam se da će nešto sredstava iz donacija ostati nakon što političari sebe namire pa da ljudi prije zime stignu zamjeniti stolariju, srede zidove, instalacije i ostalo.
Sve ce ovo jednom proci,nista poslije nas nece ostati...
Amin Bože
aferim...
masala