Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvati jako dobro znaju i tko su i tko su im njihovi djedovi ali neki su ocito zaboraviti, i sto su cinili na ovim prostorima svih godina nazovi njihovog \"dolaska\" i kako su svoj narod prodali i to za male pare samo da guzicu izvuku. hrvati su ovdje bili prije mnogih koji ih danas govoori da idu, e nece vise moci tako, bit ce ili za sviju dobro ili necete ni vi se sepuriti ovuda kada da se oduvjek ovdje... itd.... imalo bi se mnogo toga reci \"nabijanje na kolac\" \"spavanje sa mladama\" \"vracanje natraske\" nece vise nikada AKO BOD DA SVI ILI NECETE NI VI
Oglas: Njezno majoriziram Hrvatice po kucama, placate mi po zavrsenoj majorizaciji i ako ste zadovoljne kvalitetom pruzene majorizacije. Pozive primam iskljucivo pismom na sarajevsku adresu.\" Za majorizaciju spreman bb\" :))))
Ivo miro jedva čeka da usklikne seljacima u kiseljaku, \"građani rvatske\"... P ajoviću bolan bio, pa to ej propala politika za koju tvoji jarani leže u Hagu. A ti tamo nisi otišo zato što ni toj strukturi nisi značio ništa ... mani se ćorava posla, idi sadi luk sad će proljeće...nije ovo za tebe..
Džaba ti BiH, pa ti vidi.
Dzaba vam je, HDZ ce prvi put nakon 20 g. izgubiti vlast, i hvala Bogu da je tako. HDZ BiH i 1990 nije legitimni predstavnik hrvatskog naroda! Nema taj broj glasova!
Lagumdžija će morati otići s političke scene. Pogrešnom politikom i sumanutim egom, uvodi državu u raspad. Prst na čelo.
Vidi se koga ti \"ugnjetavas\" i tebi slicni.
a zašto 2?
Glupe mošnje,pa zar vam nije dosta rata,kako ne možete shvatiti čemu vodi ugnjetavanje jednog naroda,krvavo se vrati deset puta.
sve sto kazetoji na mjestu
Drugim riječima, P U S H I O N A za reketašku kriminalnu bagru i njihove pomagače mesare i crnokošuljaše! A vi, mali đode & bakiri & šagolji sa www.t.e.h.e.r.a.n-x.com serbez brišite, istinu izbrisati nećete!
E nemojte Bogavam vi da spriecavate, veoma dobro se zna koliko vi \"volite\" zemlju is koje ste potekli i postali. Prosto je nemoguce normalnom covjeku da i zamisli sve ono sto vi radite i hocete ustvari da uradite sa nasom BiH. Koliko obiljezja drzave u kojoj zivite, iz koje hranite i odgajate svoju djecu, imate. Utuvite jednom zauvijek da je BiH neunistiva, postala, bila i biti ce takva sve do sudnjega dana. Kome god takva ne valja i neodgovara neka mu je hairli i sretno. Hej hajvani okanite se corava posla, htejli vi ili ne, valja vama u \"suru\" jer kako ono narod rece da objesenih nema nigdje i prazna da ne puca. Neka vas je stid naroda a strah Boga, odazovite se jednom pameti i pogledajte okolo sbe ko ste i sta ste, odakle vam je pradjed, djed, otac pa i ti budalo jedna nevaspitana, suftu jedan neodgojeni.
Dmonkratija na djelu. Naglo su se povećali nesuvisli odgovori, popraćeni plusevima. Ahahahaaaa...
Javi kad stižeš, da te dočelkam k\'o čo\'eka. :))) Treći će proglasiti Lagumdžija, to je sada sasvim izvjesno.
volio bih ovom misi \"misu\" reloti reci: \"rimti ti tuki mau hau, dok si ga vau vau!!\"
Ne mislimo ni mi poslati \"vaše džamije\" iz našeg entiteta,Bože moj ljudi smo,ima u našem entitetu(ako ga bude) mjesta i za džamije i za manastire,valjda je rat za sve bio dobra škola da se ono nikada ne ponovi... A nije mi jasno što Hrvatima sad prijetiš,pa postoji i Republika Srpska,znači entitet pa niste im govorili da \"nose svoje crkve\"..