Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ulazu traba da pise spomenik Srbima prisilno tjeranim da kopaju najgluplju stvar u istoriji covjecanstva nesto poput piramida u nekoj kasabi samo da bise vrsio teror nad njima!!! ali od olosa istinu i postenje ne mozes ocekivati aj sad opletite..
hahahaha pa i jesu vlasino hahahahahahaha da nebi mi kopali slucajno TEKBIIIIIR
OSIM TOGA OVAJ TUNEL SU ISKOPALI SRBSKI LOGORASI DA SE ZNA.
Nije predstavljao logisticku zilu kucavicu za Sarajlije nego za hodze, ratne profitere i politicare. Opstepoznato je da su ranjenici morali satima da cekaju dok ne prodje roba za Alemka i slicne njemu.