Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba poštivati odluke o nazivima. Ima li onda neki srpski radio pravo saopštavati : \" U ulici Vojvode Stepe prema ulici Vase Miskina kreće se masa vehabija i fata gayove \" Šta je bilo sa kletim \"vlaškim \" ulicama po Sarajevu. A uostalom i autoklubovi su nacionalno podijeljeni ( BIHAMK muslimanski a još ima HAK i AMSRS i jasno je zašto BiHAMK piše kako piše.
A ovo na slici je magistralni put Sarajevo-Tuzla?
Volim ove iz BiHAMK-a što koriste službene nazive gradova: BOSANSKI Brod, BOSANSKA Gradiška a ne kao ovi iz Sa-x koji su podlegli Dodikovim primitivizmima pa kada prepisuju tekstove gdje se koriste nelegalna imena ne popravljaju u pravilna.