Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sama definicija genocida je pravno diskutabilna, sad treba prekinuti i svaku raspravu o tome. Ovako su nekad radili komunisti kad drugačije nisu mogli.
Sramotno je da ovakva stoka to izjavljuje, jednu predizbornu da malo ubaci
U medjuvremenu, u Bileci, na okupiranom dijelu BiH: Ceremonija, kojoj su prethodili jutarnje bogosluženje i parastos u crkvi Svetog Save, počela je nadomak parka, postrojavanjem počasnog četničkog voda http://mojahercegovina.com/ravnogorski-park-u-bileci-svecano-otvoren/
Zaboravih najvaznije da objasnim. Sa zakonom se moze izdati medjunarodna potjernica, koju ce morati sve okruzne drzave postovati.
Zašto se Srbi stide da su Turskog porijekla? 1. Zbog toga što ih je Turskim odlaskom ostavila majka. 2. Jer im pobija mit o nebeskom narodu i amebama. (U Srbiji (bez Kosova) postoji preko 190 džamija!!) Turci su pregazili "Srbiju" uzduž i poprijeko..
...ne znam jesil primjetio, al turci nako pomalešni...a srbi malo pogolemi :)
....ma ja
геноцид вам између ушију...шупљоглави...
...da pojednostavim, srebrenica se ne smije negirati, a jasenovac smije...obična devnopolitička manipulacija.
...nemam namjeru negirat ničije zločine, to je stvar elementarne humanosti...a jeftina političarenja ću uvijek ismijati.
...svakako da traje...mrtve glave su još jednom "sjajno" gorivo za uzlet nacionalnih kleptokratija...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma sjajno!!!!! stupanjem na snagu ovog zakona riješit će se problem nezaposlenost, uzasnog zdravstva i školstva, problem korupcije, sva djeca iz Srebrenice će dobiti stipendije i zaposlenja, vjerovatno će ovaj zakon vratiti hiljade poginulih u zivot, drugim riječima Švicarska, Norveška, Švedska i druge slične države će biti iz nas u svakom pogledu..... Eminem je čak 2 mandata u Federalnom parlamentu uspio predložitio jedan apsolutno beznačajan Zakon. Još jednom velike čestitke, od sutra imamo pravnu državu i zlatne kašike mijenjamo dijamantnim....
A kako će se kazniti ovi što negiraju zločine komentarima na klixu?
...skinuće im po hiljadu lajkova...
More bit' :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)