Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevljak-poltron porodice Izetbegovic, vraca dug onim koji su ga postavili
Gdje god su SDA kadrovi, tu je i kriminal, korupcija, nepotizam i vjera na baterije!
Ode sve u pm !
Putuj Duška i .... Do.určila si!
Asima za direktora😂😂😂😂
Došlo vrijeme da nađeš sebi drugi posao
Fura kući Duška
Ima boljih i kvalitetnijih stručnjaka koji bi 100 puta bolje radili od ove Duške. Nisi više IN. Fino dostojanstveno idi i pisti ljude da rade.
General??? Pa hajde posro objasni akciju na Famos, bježaniju sa Igmana i na kraju koliko si zaradio na tunelu i poslije rata na potvrdama? Šeher je svaku pošast prevladao pa će i ovu SDA. Samo sada će se sve naplatiti sa kamatama koje narod odredi.
Hajde majke ti Duska. Politicki si imenovana. To je tako. Ne pravi se uvrijedjena mlada 🤗Kupi prnje i put pod noge.
Tebe je politika i dovela. Sad si eto u cudu. Hajde ne pravi se luda
Sta hoces???Politika te dovela i sada te smijenjuje!!!
Ti si politički i imenovana. Ne znam sta je sada problem?! Kako dosla tako i otisla.
Jedan od najvecih razloga mrznje prema novinarima je upravo ova osoba
PODOBNI General koji nije završio Sorbonu, a i nije neki INTELEKTUALAC ima veliku IMOVINU !!! Sigurno ju je stekao na POŠTENI način !!!
mozes mislit kad te Prevljak smjeni, nepismeni balvan
Čim neko počne pošteno raditi kriminalna organizacija pod nazivom "dio SDA" želi to da uništi. A kerovođa je sad zadužen za to.