Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah razapnite Ćamila. Ali ne zaboravite da je on u Srebrenici sa onom šakom jada povratnika. Nije u Sarajevu u javnom preduzeću ili u vladi Kantona. Ima ih koji ljepše pričaju od Ćamila, ali imaju kuće po Sarajevu, vozikaju se u limuzinama, djeca im rade po telekomima itd. Ne znam ništa o njemu, ali sama činjenica da je tamo za mene je nešto veliko.
bravo! upravo tako. lako je na klixu iz udobnih sarajevskih stanova pljuvati. ovaj covjek je na terenu, za razliku od mnogih koji su samo na papiru a zbog funkcija u RS-u, i to svako mora postovati. mozda je izjava prenakicena, ali to je politika jbg.
Republika Srpska je danas tu kao sastavni dio BiH.Što prije krenemo to prihvatati bit će bolje za sve.Zašto sada pljuvati po ovom potezu Dodika, ne zanimaju me njegovi motivi, došao je i poklonio se žrtvama.Za mene vrlo dobar gest a vi pljujte koliko hoćete.Svi smo mi mnogo izgubili u ratu, ne smijemo to zaboravit nikad, ali moramo gledat u budućnost zbog svoje djece
Gde ti vidis buducnost .U nas Srba da cucimo sledeci par godina na nicemu dok nenaidju Nemci,Turci,Mongoli,Japanci ili Marsovci i nenadju u nasim omiljenim komsijama vernog saveznika spremnog da nas eliminise ko ovce ,mozda kao projekciju moci Amerike.Da pustamo nase krimose da nas pljackaju ,da izigravamo magarecu naciju ....ili u Bosnjaka u zemlji bez perspektive ,nastale voljom nacije ciji indetitet se zasniva na sluzenju okupatora i vikendu u holidej inu
Ja se svaki dan borim da je vidim.Kako za svoju djecu tako za svoju zajednicu i Bosnu i Hercegovinu
U Srebrenici se pored strasnog zločina desila i strasna akcija krađe donacija!!! Organizovano pljačkanje pomoći koji već godinama šalje citav svijet! Kada pogledate koliko je novaca stiglo u Srebrenicu, čovjek bi očekivao da se tamo nalazi malo Hong Kong ili Las Vegas... Mislim da bi naši organi gonjenja hitno trebali da se pozabave ovim pitanjem. Naravno oni to ne rade jer bi se svako istraživanje pronevjerenih donacija okaralterisalo kao napad na "jadnu" Srebrenicu - zato pojedinci imaju odriješene ruke da rade bukvalno sta hoće....
A isti dan uputio rezoluciju kako osuđuje genocid na Armenima!!!
Tito je to znao. Zato su posrbice i pohrvati proglašeni domaćim izdajnicima već tada, 1941 god. Jedina mu je zamjerka što nije Sarajevo proglasio glavnim gradom Jugoslavije.
Vuk dlaku mijenja, ali ćud.....
Kada Bosanski pravoslavci skontaju da su njihovi preci - Bošnjaci, izvorni i autohtoni Evropski narod, a ne srbijanci i hrvati - plemena iz sadašnjeg Afganistana, onda če početi blagostanje u ovoj zemlji. Prodali naciju za dzak brasna od srbijanskog/hrvatskog špijuna u odori popa/sveštenika.
ne budite naivni. vuk dlaku mijenja, cud nikada. ovo radi da se ogradi i da zadovolji taj aspekt duznosti da bi izgradio legitimitet kada bude htio da ganja otcjepljenje. Cetnik je uvijek cetnik. Srbi ne odustaju od genocidne politike i zele nezavisnu RS.. Presedan je napravljen vec...Ukrajina, Kosovo... ljudi..naoruzajte se :)
Camile, sta sa nanom Fatom? Jesili dogovorio izmjestanje crkve iz njenog dvorišta? Imao si glavnu kočnicu ispred sebe, face to face! Nisi je ni spomenuo, ha?!
Camil se uvlaci kao i obicno u pakusu....
Što se tiče negativnih komentara... Da, sigurno bi Srebreničani, a pogotovo oni jadnici koji imaju zdravstvenih problema imali velike koristi da je odbio vozilo za hemodijalizu. Pustite, lako je iz udobnosti Sarajeva komentarisati... Što kaže Damir Avdić, "ti samo pruži ruku. Ako uzvrati - primi. Ako ne uzvrati, i ne treba ti, to je ruka od govana..."
Hahahahaahaha pomoć , pa hahahahhahahahaha od Dode , nema drugog posla , tele naivno.
Ovo sigurno nije uradio zbog nekog respekta prema zrtvama tog genocida (Nazalost), ovo radi jer su i nacionaliste sada stisli ovi iz EU pa da sto prije BiH upadne u krug Zapadnog uticaja i sto dalje od Rusije. Ali hvala bogu za Putina, lik nam pomogao vise nego bilo koji politicar. Da nije uradio ono sto jeste da Ukrajinom i Krimom, i dan danas bi EU ignorisala politicka desavanja u ovom zemlji. Ovako su se barem prepali pa direktno intervenisu.
Chetnicima treba zabranit pristup nevinim zrtvama.
Kad ne dođe, ne valja. Kad dođe, ne valja. Nije se još rodio ko bi narodu ugodio. Nemojte napadati načelnika i govoriti gluposti o nekoj pobuni i govorenju u lice. Čovjek ima svoj posao i probleme koji su bili predaleko i od Banja Luke i od Sarajeva.
I kome ni Sarajevo ni Federacija nisu uskocili da pomognu. Lako je sitom gledati hranu.
DODIK SE HVATA ZA SLAMKE. OVO RADI NE BI LI BILO TKO OD SVJETSKIH MOCNIKA MALO MU POMOGAO JER PADA I FINANSIJSKI I POLITICKI. PRAVI OVE CIRKUSE I CAMIL JADNI NASJEDA. I JOS IDE TOLIKO DALEKO DA I SAM OPRAVDAVA NEKOGA KO PRAVI CIRKUS OD ZLOCINA. NE PRIZNAJE GA A POKLANJA SE.
Jel on iz istocne Bosne....