Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO IMENA NASILNIKA KOJI SU MUCILI OVOG DJECAKA!!! DAJTE DA MI NJIH MUCIMO, BABINE SINOVE I KCERI!!!
...strašno je, užasno, kako trula okolina može da uništi mladog čovjeka. posvuda vlada teror mase, priglupe, primitivne, zatucane i povodljive do apsurda. ako si iole nadrastao čopor treba ti kičma od armiranog betona da izduraš...
Najzalosnije je sto ce ova pascad balava proci nekaznjeno..babo ce srediti da prodje nekaznjeno..on ce niega kuci vaspitat.. Ja drzave u krca.. Isto onaj manijak kad se zabio u vjecnu vatrus..sredili mu da je imao "dusevnih problema" i nikom nista
@<!-- Pa zasto mislis da babo upise dijete u privatnu skolu? Da ga skine sebi s grbace! Plati masno, da drugi (profesori, ucenici i ostali u sistemu) zmire dok se on izivljala a onda se opet masno plati da se iznadje razlog zasto je postao psihopata!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pro bih preipitala manky I ocuha...sta su on radili..matI je ta koji je treble znati sta se desava u zivotu djecaka
Dubravko Lovrenović krije nešto strašno. Gdje je nestala oklagija?!
tv=je nikO nw O_O
Zao mi je gubitka, ali mis se uvijek brinemo o posljedicama. kad cujemo da je neko bio zrtva nasilja vecina kaze nije moje, a kad se nama desi onda istupamo i osudjujemo. Dubravko je javna licnost i on ima medijski prostor šta ćemo sa roditeljima koji nemaju medijski prostor i ciji se vapaj ne može čuti! Znam sam oda nasi politicari nisu dorasli da vode zemlju nama treba neko da nas kolonizira i da odredi pravila, jednostavno nismo sposobni da se bavimo velikim stvarima
Šta javnost zna? Ono što su majka i očuh rekli. Treba to sve ispitat.... Priča majke koja okrivljuje nastavnike, pedagoge, komšije, policajce je degutantna. Svi su joj krivi osim nje same. Piše o bahatoj eliti, a upisala je dijete u elitnu školu, jer je i sama dio te elite o kojoj priča. Priča o nekim provjerava diploma, nostrificiranju, a i sama radi na fakultetu koji godinama ima kadar sa sumljivim diplomama i gdje polupismeni mobinguju pismene. Samo mogu reći jadno to dijete...
Kaže majka u svom pismu 'toliko o opjevanom bosanskom merhametu' aludirajući na komsinica koja je vidjela dijete koje sjedi sat vremena, a ja se pitam da li je ona kao majka, u tih sat vremena pokušala da kontaktira dijete, da ga pita gdje je i skim, je li gladan, kada će kuci, ali očekuje to od komsinice. Meni je zao tog djeteta koje je očito bilo zapostavljeno. Koliko je dugo Mahir razmišljao da ne vrijedi živjeti, taj sat ili godinama prije, jer majka ima karijeru, novog muža, a on višak.
Jes ti normalan ikako?
@behaljoze Patetika mi nije jača strana, na ovo gledam racionalno i vrlo sumnjicavo.Ovdje je jedino dijete žrtva, a ne roditelji. Plaćali su školu djetetu u kojoj je navodno maltretirano, i još kaz da su znali to od prije, a opet majka kaže kako ništa nije znala dok se ovo nije desilo,nisu morali plaćati privatnu školu. Samim tim što su upisali dijete u privatnu školu, sa cjelodnevnim boravkom znači nisu imali vremena za dijete i uz to htjeli su da njihovo dijete bude dio 'elite'.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kontam sta cekaju mediji... Ima puno dima! Zasto nisu opkolili doticnu skolu profesore i poceli agresivno propitivati sve! U sloveniji izasao video sexa profesora i profesorice pa su ih mediji poderali do te mjere da se frajer ubio! Sta kod nas mediji spavaj???
Zato što dijete već pola godine pohadja drugu školu, zato što nije jasno koji su sada profesori maltretirali dijete. Dijete nije bilo zadovoljno ocjenama dok je pohadzao školu alesa Šantić, a ne internacionalnu, zato je zapalio rusak prije nego je skocio. S druge strane učenici internacionalne škole su ga zlostavljali i kada nije više išao u tu školu, znači izvan internacionalne škole, što znači da nastavnici u spomenutoj školi ne mogu biti odgovorni.
Procesuirati! Od ove riiječi, koju rabe kvazi političaari, sudije, itd. mi se diže kosa na glavi. Kakvo crno procesuiranje u vukojebini od Federacije BiH. kako će sada da rade veze i vezice, kako će .,hijene,, da podignu svoja smrdljiva dupeta ucjenjujući i podplaćujući i čime sve ne da se njihove DEBILČINE od njihove djece (žao mi je što moram upotrijebiti riječ debil) ali roditelji koji su se na lopovski način dočepali bogaatstva prave od djece DEBILE. Nema pravde za obične ljude.
Lovrenoviću a ima li iko živ u državi da povede računa o nasilnicima koji kada jedan nestane sa scene rodi se drugij stotina. Primitivzam i nasilnike nam je donijela i njeguje ih vladajuća klika. Nemaju oni vdremena od njihovih sopstvenih ,,računica,, da vode računa o perifernim stvarima i tja fuj nekakvoj sigurnosti građana. Građani stoka, samo se nešto žale, nešto traže, kukumau davno je Veličanstveni Bakir izetbegović okrenuo glavu od istih.
Strašno! Što je najgore, nikakva kazna, nikakva pouka neće proizaći iz svega ovoga. Naći će se opravdanje, jer ako se već znalo da su nasilnici zašto se šutjelo? Zato što su bogati roditelji dooobro platili školi da prime njihovu djecu i time su ih skinuli sebi s vrata! Sve ovo podsjeća na radnju iz nekog američkog filma: dijete bogataša napravi belaj, roditelji plate obnovu sportske dvorane u školi ili sl. i sve se fino zataška! Zato se valjda ne objavljuju imena, ali ime žrtve na sva zvona!
to je nama naša borba dala ... šta misliš da se ovako nešto desilo u onoj državi (dok je bio mrak) ,,, bili bi mjesec dana u pritcvoru i direktor i nastavnici ,a boga mi i djeca skupa s tatama svojim ... i sve to iako bi propjevali isti dan
@Kad ja kažem j E sada, nakon ovo vašeg teksta neka mi VELIKI I POŠTENI BOŠNJACI KOJI SE U VEZI OVE TEME PRAVE PAMETNI I PIŠU KOJEKAKVE NEBULOZE kaže je li bio veći mrak, nekada, kada smo svi bili zaštićeni, ponosni, poštovani, bili pravi evropski građani ili je SADA TAKVA TAMA DA NEMA SVJETLA NI NA KRAJU TUNELA, ja garantujem da nam je ova i ovakva demokrratija donijela blagostanje određenom broju ljudi koji su se vulgarno obogatili i težak pretežak i crn život svima ostalim.
KAKVE JE TRAUME DJEČKO PREŽIVIO TO SAMO BOG ZNA,ČAK SU GA LOKALNE QRVICE ZLOSTAVLJALE, OVO JE STRAŠNO,PORAŽAVAJUĆE,KATASTROFALNO STANJE U DRUŠTVU,OPŠTE LUDILO, SVE JE IZOPAČENO,OKRENUTO NAOPAKO,UZORI SU LOKALNI KRIMINALCI,QRVE,NEKANVE"STARLETE", ULIČNI JEBIVJETRI,NERADNICI I UHLJEBI, ZNANJE VIŠE NEMA NIKAKVU CIJENU,DRUŠTVO SE SROZAVA U PUNOM SMISLU RIJEČI,NEKA NAM JE BOG NA POMOĆI.
Kalas u ruke,pa pobiti djecu sadiste,a roditelje ostaviti da zive sa ranama na dusi!
dajte da raspodijelimo imovinu :)
dajte imena i polijepiti po gradu na svakom stubu
Moj babo se za mene ne sikira, ja vazda sam sa udanim ženama.