Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi njima stavite krevete na sprat, moci ce ih jos 350 stati. 350 je malo...
Evo otvara se BiH verzija OZ-a, Smaragdni grad :D
Ako je ovo priprema da Lagumdžija, Tihić, Cerić, Lijanović, Budimir i ostali drugovi završe u njemu onda se isplati čekati do 2014.
Dakle, mnogi zatvori su zapravo više kncentracioni logori nego rehabilitacione ustanove ( fuj ).... a kad neki skupocjeni socioparazitarni politički mafijaš razori ekonomiju ( gospodarstvo ), on dobije, ako ga i \"osude\" skupocjeni luksuzni smještaj koji je više hotel sa 4 zvjezdice gdje će da nastavi da spletkari ili ljenčari, nego zatvor ( još jednom fuj ).
U zapadnoj Evropi standard je da se mora omogućiti baram 4 metra kvadratna po stanovniku zatvorskog prostora. U Bosni Hercegovini je u teriji \"kvadrata\", a u praksi ih napakuju kao sardine u konzervi ( kao u nekim dijelovima zeničkog zatvora ) ... a hrana je katastrofa, a ponegdje nema čišćenja od otpadaka i po nekoliko mjeseci, a i to samo kad posjeti crveni krst ili neka druga međunarodna organizacjia za zaštitu ljudskih prava ( horor ).
Malo brate 300 zatvorenika...treba nam makar jos 100 ovakvih da se ova trulez sa ceste skloni
\"Ono što je također veoma bitno jest da će u lokalnoj zajednici gdje je lociran zatvor biti napravljen put koji će jednim dijelom koristiti i stanovnici. Automatski, time se podiže i kvalitet njihovog života\", kazao je Jovičić. Otkad to zatvor u avliji podize standard zivota?!Eto koliko smo jadni i koji nam je standard!
Razvoj privrede.P.osao za 294 osobe
ocekujem drasticno smanjenje omladine na sarajevskim ulicama od 2014. godine ! juuhu !
prvi stanari vec poznati mile ronhil i predstavnik ovih iz zlocinackog poduhvata..
dotad ce se ovo sve raspasti
Neka drzavnici bar kazu koja ce boja biti po zidovima, jer nadam se da ce i vecina njih dobiti stanove u novom zatvoru...
Jel se to pravi celija za Dudakovica ?
ih pa nece to tako brzo biti. kako su brzi u gradnji puteva, pristup ce biti moguc tek 2200 godine.
Pa u istočnoj Ilidži... a sve što je sad+ istočno nekad\' je bilo srpsko.. hehehehh Šrb/pski boog (I boog mora da je srbin)