Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima do za.ebancije pa kad dobiju po ušima reći ća da su majorizirani ili ugroženi,...ko će više upratiti ko je ugrožen a ko majoriziran.
Očito imaju sistemsku grešku u razmišljanju. Definitivno je vrijeme povratka Ustava Republike BiH.
"državljanstvo" koje ne vrijedi izvan entiteta hahahahahaha a jbt komedije
Gluplje ideje nema na bijelome svijetu!
evo u banja luci red za državljanstvo od vlade do hotela bosna............možeš mislit jakog državljanstva..........jedino ga priznaje srbija, a bez vize može putovati samo u p.m.......
priznaje ga, prije svega BiH, jer se radi o državljanstvu njenog entiteta. "Postoji državljanstvo Bosne i Hercegovine, koje reguliše Parlamentarna skupština, i drža- vljanstvo svakog entiteta koje regulišu sami entiteti..." (clan 7. Ustava BiH)
de facto si u pravu, međutim, koja je svrha toga a i koristi nema ama baš nikakve........jedino se forumaši dobro nalože i isvađaju...........da ne govorim o širenju podjela koje su ionako to high.......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I jos jedan fenomen 21.stoljeca.Drzavljanstvo drzave koja ne postoji!!! Republika BiH
DRZAVLJANSTVO RS-a...Sve moze u BiH!!! PS: Nastavimo podrzavati Rusiju pa da sami sebi skacemo u stomak!