Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pola ovih "stranih drzavljana" ima imovinu u BiH koja naravno pripada drzavama cije drzavljanstvo imaju doticni .
APsolutno je nebitna ova država i treba se boriti protiv nje jer svaki dan kroz poreze, kriminal, nepotizam, korupciju itd itd uništava svoje građane.... Apsolutno se poserem na državu, kantone, federaciju a posebno na rs
TI STO SU SE ODREKLI DRZAVLJANSTVA TO SU URADILI DOBROVOLJNO, MEDJUTIM STA JE SA ONIMA KOJI SU ODUZELI DRUGIM BOSANCIMA RODJENIM U BOSNI DRZAVLJANSTVO? MISLIM OTKUD TO PRAVO NEKOM IZETBEGOVICU, DODIKU ILI COVICU DA URADE? OTKUD TOM SMECU PRAVO DA ONI DRUGIM BOSANCIMA RODJENIM U BIH ODUZIMAJU DRZAVLJANSTVO?
DODAJ I KORUMPIRANOG LAGUMDZIJU I RADONCICA MEDJU TO SMECE KOJE PROTIVZAKONITO ODUZIMAJU BOSANCIMA DRZAVLJANSTVA BIH?
NAVEDITE MI KAKAV JE TO JEBENI ZAKON KOJI ODUZIMA BOSANCU DRZAVLJANSTVO NA OSNOVU TEKSTA KOJEG SU NAPISALI DRUGI BOSANCI? TO JE PROTIVUSTAVNO I TO SE NIJE SMJELO DOZVOLITI, MEDJUTIM BOSNJACKE PRODANE DUSE OD POLITICARA SU USVAJALI SVE STO IM SE NASLO AN STOLU!
Evo novih superpatriota koji ce se putem Klixa i ostalih BH portala prosipati ljubav prema domovini.
NEVJEROVATNO... B U D A L E.....ODREčI SE BH DRZAVLJANSTVA!?!? nisu ni svjesni bez kakvih su beneficija i pogodnosti ostali :) :) :) :).. kao da je njemacko, americko, kanadsko... bolje HA hA hA
Ja stavim BH pasos/putovnicu/ u padje.. I mogu gdje god zelim... Jablanica, Travnik, Stolac,....