Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HEJ CRVENDACI MOZE LI OVAKO, JA JAVNO OBECAVAM KAD POBIJEDITE U BLUCI I SIROKOM BRIJEGU DA CU NAREDNIH 12 GODINA ISKLJUCIVO GLASATI ZA VODJU I PARTIJU KOJI SU ZA BOSNU OD BASCARSIJE DO STUPA? AKO HOCETE I UGOVOR U VEZI TOGA, NEMA PROBLEMA, SAMO HAJDE BAR POBIJEDITE U JEDNOJ VECINSKOJ SRPSKOJ ILI HRVATSKOJ OPCINI?
CUJ \"ZDRAVLJE ZA COVJEKA\"? BOLJE DA SU NAPISALI \"LJUBISA, MILORAD, RADOVAN, PANTELIJA, ZIVORAD I RATKO ZA NACELNIKE BOSNJACKIH VECINSKIH OPCINA\"? NAJBOLJE BI BILO \"GLASAJTE ZA NAS, GLASAJTE ZA BIH OD ILIDZE DO STUPA\", SDP OD ILIDZE DO STUPA, PARDON BIH.
Crveno je ponovo u modi, hajmo i njima pruziti priliku, pa da vidimo sta ce uciniti!
Ove godine definitivno glasam za SDP. Jer sam se definitivno razocarao glasajuci za ove balijske lopove. A ovaj sto spominje Vogoscu i ostalo. Pa prijatelju pitas se odakle Vogosci onoliki budzet? Imal\' nesto da se nije prodalo? A sta sad kad se nema vise nista prodati?
Ma kavkvi vi. Zlatko je rastjerao sve oponente i zaveo apslutisticki nacin vladanja. To nije demokratija. Nazalost niste iskoristili prvu priliku, a za ovu drugu vidjecemo da li cete je dobiti...
haha,kako dobro poznajes politicku situaciju mora da svaki dan citas crnogorski dnevni avaz,al dobro mozda bi ja i glaso za radoncica ali nerazumijem ga sta prica,kojim jezikom,al dobro mozda taj umjetnik iz niksica vise voli ovu zemlju nego ja,neznam,mozda .....naprijed crveni
Najvece ZLO za SDP je Lagumdzija
\"Nakon otvaranja kampanje u Mrkonjiću gdje je naša državnost obnovljenja 1943\'\' Kad je godisnjica ZAVNOBIH-a nigdje ni jednog sdp-ovca \'\'antifasiste\'\'.Tuzilastvo BiH vodi istragu protiv zalizanog Lagumdzije i Hadzica.SDP je veliko zlo za Bosnjake.Za njih moze glasati lud i zbunjen,a normalan nikako.
Ih eglez, ovo što danas imamo je gore od totalitarizna, i usput tako se kaže a na totalizam .Eto vidiš da se može naučiti još nešto fino na ovo sajtu. Još malo samo da naučiš historiju i onda ćeš moći razumjeti zašto je SDP bolji od ovi danas. znao sam da je stvar u nepismenosti.
Nema nikakve razlike između njih i ovih na vlasti. Uostalom SDP je bio na vlasti i uradili su tada jedno veliko ništa. Ko god dođe glavni zadatak mu je što više opljačkati zemlju i što više strpati u vlastiti džep. Trebalo bi u BiH primjenjivati kineske zakone. Za korupciju ode glava!
Jedino Lagumdzija, Behmen , Pudaric , Popovic iz RS-a i Krsmanovic sa Nasom Strankom mogu izvuci zemlju iz kalezi i mulja.
Svima je vec jasno da SDP dolazi na vlast. Zato poruka ostalim strankama: NEMOJTE SE RAZBACIVATI PARAMA ZA KAMPANJU, CUVAJTE IH JER CE VAM TREBATI. SDP DOLAZI NA VLAST A VI STE DOBILI OTKAZ! SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP
Kome je dobro zadnjih 8 godina neka glasa za iste. Meni nije dobro i zato cu da glasam za SDP
Upravo sam bio u gradu i mogu vam reci da je SDP jedini koji konkretno nesto radi i koji uziva veliku podrsku u gradu. Drago mi je kada izadjem i vidim 30tak mladih sretnih i nasmijanih lica zeljnih promjene kako rade. Samo cu zbog toga i da glasam za SDP! SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP SDP
Stvarno imate red ! Evo kako je u Sarajevu gradonačelnik iz SDP postao je red za reket i otimačinu. Sve Općine u Sarajevu koje vode SDP-ovci se primjete kako stoje u čekaonici da odu konji kiji ih vode pa da bi se moglo uraditi nešto u njima. Ko ima priliku vidjeti Ilidžu, Vogošću, Novo Sa može skontati šta će tek biti sa Centrom i Novim gradom kada odu ovi crvendaći koji znaju samo uzimati novac i dernečiti po kafanama i pjani obećavati, a ujutro mahmurni i ne znaju šta su kome obećali. To je pravi SDP