Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo, eno sellam ti je Catrin Ashton i znaš šta još kaže, seri ,seri dodo, Bosna ti je jedina domovina! cccccccccccccccccc.........
Evo materijala za tužilaštvo BiH, direktno kršenje člana 1.Ustava BiH, \"KONTINUITET\"! >BiH nastavlja kontinuitet svoga postojanja kao nezavisna, suverena, država članica UN-a. Negiranje postojanja vlasništva države ina svoju imovinu, pozivanje na referendum o otcjepljenju RS, retorika usmjerena na izazivanje nacionalne mržnje i netrpeljivosti predstavlja anti državno djelovanje kažnjivo Krivičnim zakonom BiH, koje tužilaštvo mora istražiti i podnijeti optužni prijedlog.
Pipo je jos uvijek polupismen, nadao sam se da ces bar malo savladati srpsko-hrvatski, kad nisi tzv bosanski. RS4EVER
Dooodo brundooo ne ponasajjj se ludoooo... dodooo brundooo ne postoji cudooooo :D.. Hej @sarajevo-x .. postali ste ofirni s Dodikom.. samo ga postavljate da vam se poveca broj komentara i to toliko udara na moj intelekt kao spanska sapunica.. daj ba prestanite stavljati ovo govno od covjeka na forum molim vas.... pozdrav
Ti budalo nisi noćas spavaon , nego mlatio po tipkama.ccccccccccccccccc
Braco Srbi, mene negdje nesto dobro svrbi. Svrbi me i to pravo me svrbi masala. Joj kako me svrbi, ne znam sta da radim vise. A braco Srbi molim vas fino stanite u red ovako kao i ja, pokazimo Evropi da smo mi civilizovan narod. Fino sada stanimo u red za sepet prave Bosnjacke ki.te, mljac. Ako ne stanemo u red ja sam cuo od Tihica da nam nece vise davati, zato budimo kulturni, pokazimo svima sta je srpska kultura. Ako nam oni uskrate ki.tu, onda smo naje.bali. Jos jednom apeliram, svi u red, molim vas.
turci, niste ni svjesni kako vas ye.banje tek ceka...ono iz \'92 ce biti kao blagi oblik facarenja......
OVA BUDALA PREVISE PRICA HAJD MALO SUTI DODIKE BOGA TI. SVAKI DAN NEKO NOVO SRANJE. DRZAVNA IMOVINA PRIPADA DRZAVI TO SVAKA BUDALA ZNA PA TREBAO BI I DODIK KOJI JE NAJVECA BUDALA NA SVJETU DA ZNA BOSNIA-HERZEGOVINA4EVER !!!
„U ime Oca i Sina i Svetog duha, ja, GLUPSON VLASKI BAN DODIK, obećavam svim građanima Vlasima stetna vlast biti od sada i dovijeka.“ potpis Milorad Dodik
Neznam dali ces procitati ovu poruku, ali ti moram reci Da imovina koju je stvorila zajednica radnika proletera jednog dana ce se vratiti upravo onima koji su je i stvorili. a vi koji sve unistavate moracete jednog dana pred licem pravde odgovarati za djela koja ste pocinili.
Sta je, u cemu je problem? Pa tako je Kacavenda davao blagoslov ce.tnicima kad su isli u pokolj i na kraju im govorio AMIN! Moramo uciti od ce.tnika!
vidi mu face ko kupus kace.... znate li koju zivotinju je gotovo nemoguce ubiti??? pa naravno svinjce... imam osjecaj kad bi ga kundakom udarao u glavu da mu nista nebi mogao bez metka u celo.... eeeee zalosno, stvarno na sto je spala srpska da ih ovakva tas manijska neman vodi...
Opet ti, Pipo? Pitala sam te lijepo da ti prodam zemlje u federaciji...a ti bi dzabe...nema dzabe ni u stare babe, moj Pipo.
Odvalice ti Dodik kraj puta, sta se sikiras!!!
Sad ce Dusanka gnjaviti,,gnjaviti......dok ne zaspe.