Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar se moze nazvat policijom rulja koju svaki dan Sipa hapsi za ratne zlocine,to nije policija toje pravoslavna dzihadiska milicija koja je ogrezla u ratne zlocine i kriminal kao ona boko-hama milicija.
Svi osudjuju, ali dzaba Staljinu niko nista ne moze, i dalje radi sta hoce.
Sada više tu nema bahatosti, na vidjelu je Dodikov strah i nemoć da radi šta je radio do sada. Takva panika se prenosi i na njegove poluge vlasti. Ti ljudi su sve frustriraniji sa saznanjima da će ih Vožd sve pustiti niz vodu ako bude primoran da napusti vlast. Policija i vojska bez gazde postaju ono što smo vidjeli 91 - 95!
Pisam se na genocidnu policiju...
usrali ste se miševi klixovci j ebat će vas ko i 60 minuta
Po meni je puno veca i vaznija ona jucerasnja vijest da je Udruzenje novinara iz RS-a stalo na stranu Klixa. Do sada je pravilo uglavnom bilo da ako Mile nekom yebe mater iz federacije (pa makar to bio i novinar) onda se "kolege" iz RS-a smjehulje k'o pickice i prave se da se nista nije desilo. Ovaj put je reakcija novinara iz RS-a stvarno presedan i po meni bi to moglo da znaci da se pojavilo neko svjetlo na kraju tunela kad su BH mediji u pitanju.
Pa gdije se klix.ba nalazi u rs ili federaciji ako je u federaciji nek zovu muriju i nek ih tuže zbog Šta ja znam uznemiravanja a ako nije nek se seli :))))
...pozivam mup rs-a da privede jednog od commieja 1 do 16 :) ...nemojte slat "kornjače", ja sam miroljubiv lik, a n akraju ćemo se svi dobro ismijat :) selam.
...ne znam nisam još našo svoje bisere prevedene na strani jezik :)
...ti ko kiša oko kragujevca :))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)