Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkohol je kroz historiju poticao na sve oblike nasilja, na brzu voznju i samodestrukciju, na izlajavanje svega i svacega, a i dalje je prisutan, i legalan, dok je biljka na kojoj se smjeskas, volis sve oko sebe, i jako si oprezan u svemu, zabranjena.
Od jedne pive ja sam savrseno funkcionalan, od dzoje bgm nisam. Mislim da nisam jedini.
zali boze dobrog cicka!
šta ba 250 000 maraka jeste vi normalni.Ganđa u razvitku.
spusim svu vutru
Pa dobro koliko je u tim "logorima! ubijeno ljudi?Manje nego na stadionu u bugojnu ili muzeju u jablanici , u mudzahedinskim logorima!U "logoru" Dretelj umro je 1 (slovima ;jedan) bosnjak, i to od vrucine (ne kazem da bosnjaci nisu maltretirani)!U ligor nisu odvodene bosnjakinje niti je bilo silovanja bosnjakinja!Toliko da se zna o tom "strasnom logoru"!
Mrzim ljude koji uzimaju drogu. Posebno policiju :-)
a jedna im je, ili možda dvije, nule preletile ... vrijednost nikako ne može biti ovolika
ovakvima treba davati poticaje, a ne hapsiti ... trava nije štetna, šta se više prave budale ... il stvarno pojma nemaju
Oh,la,la
Tuga i zalost.... Nisu mogli sacekati jos 15-20 dana
laboratorija? meni ovo vise lici na garazu punu saksija sa biljkama ali eto
vidii sto su fino pikirali stabljike :D
Posto bi prodali ovi iz MUP-a... Moze neki popust na kolicinu?
Umjesto da prave zejtin od indijske konoplje
BABO BABO ĐECA PUŠU DROGUUUU