Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
27

DrAmmar Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Ovog četvrtka će posjetitelji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa moći uživati u mnoštvu zabavnih aktivnosti tokom cijelog dana.

Djeca su se jučer u Argeta Junior Play Houseu zabavljala uz crtane filmove, pravljenje eksperimenata i igranje društvenih igara. Danas će djeca u okviru bogatog programa Argeta Junior Play Housea praviti ukrase od 13 do 15 sati, družiti se sa maskotama od 16 do 17 sati, ali i slušati najljepše bajke u Bajkovitom ćošetu od 18 do 19 sati. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz i vilenjak će danas u Coca-Cola kućici biti od 16 do 20 sati.

U oficijelnom Souvenir Shopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa u toku je rasprodaja igračaka, pa igračke poput Barbie lutki, psića sveznalice, kao i mnoge druge, možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama.

Jučer je na Happy :))) Stageu muziku puštao mladi DJ Mark, a danas će na Happy :))) Stageu sa početkom u 17 sati nastupiti mladi beatboxeri – BiH Box Crew koji će sve prisutne zabaviti svojim umijećem beatboxinga.

Poznati Sarajlija Mladen Jeličić Troko će se i danas pobrinuti za kulinarsku magiju u okviru četvrtog Dr. Oetker kulinarskog showa za odrasle, koji će se održati u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u periodu od 17 do 18 sati. Troko će svim prisutnim rado pokazati kako da na brz način prirede ukusne slastice uz pomoć Dr. Oetkera, čiji su proizvodi omiljeni u kuhinjama širom svijeta više od 80 godina.

U 18:15 sati Bet Live u Sarajevsko pivo Holiday Pubu predstavlja “Najbolje sportske momente u 2012. godini”. Posjetite Pub i uživajte u potezima sa sportskih terena koji su obilježili proteklu godinu uz najbolju bh. sportsku kladionicu, a sve posjetitelje očekuju i Bet Live nagrade.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu su sinoć u okviru ekupi.ba večeri nastupili popularni Bass tamburaši, koji su svojim repertoarom sevdalinki i drugih pjesama još jednom oduševili sve prisutne. A večeras će se zabava u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz odličnu muziku nastaviti u 21 sat nastupom DrAmmar Banda, jazz sastava kojeg predvodi jedan od najboljih bh. bubnjara – Amar Češljar.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.