Komentari (551)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta trosote vrijeme na ovog pelenaša, neka krepa
Kukavicluk!
bice bosanskih viceva na racun ovih junaka :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nezgodan Praljak kad popije...
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Fratri iz Mostara su uspjeli u svojoj molitvi za generala.. Vraca se general u Mostar .Doduse u sanduku ali ne moze bas sve da bude kao u bajci
Dajte mu smilje pod nos
Jedini od njih koji je imao malo savjesti .Poznavao sam generala Praljka i bio je ok covjek na jedan nacin .Nije imao genocidnih namjera prema Bosnjacima ,ali je bio pod komandom Suska i Tudjmana koji itekako jesu ...
Čuj oživljavaju..Pa pustite bre čoveka nek na miru ode
Covjek samo voli da popije, a ne daju mu.
Koja komedija
https://www.youtube.com/watch?v=RiYRMKyHuyA&t=4s
Vi Bosanci ste se predstavili kao velike zrtve rata, vrlo pametno!!! Ne znam ko je to osmislio za vas ali sam siguran da se vi toga niste sjetili!!!
Samo izmisljate i izazivate zlu sudbinu!!!
HAHAHA...ONI DOLAZE.....HAHA
pa što je i dalje živ kad je popio otrov? valjda je trebao zapjenit i valjat se prije nego crkne. zaslužio je mišomor a ne da glumi tobože “žrtvi i heroja”.
zapjenit i valjat se :D
praljak na aparatima
Šta je sa Hrvatima Srednje bosne, koji su mučko poklani od strane mudžahedina i ARBiH... Svakom svoji su heroji dok su svi ostali zločinci... Ljudi Boži jesti vi svjesni da narod pati u ovoj usranoj državi i jedni i drugi i treći. Jebali vas "Heroji" i jednih i drugih i trećih
Milslim da su vec bile predude. Ovdje se radi o učešću druge zemlje u agresiji na BiH. Recimo da je Turska ili Švedska imala vojsku u Bosni onda bi vase pitanje imalo uporišta.
Poklan je samo manji broj zagovornika Erceg-Bosne! I zasluzeno su poklani (izuzev par djece; namjerno ubiti dijete je uvijek zlocin). Da ste tu stali pod bosansku zastavu i u bosansku vojsku ne bi vam falila ni dlaka sa glave!! Ali bolesniku poput tebe nikako nije jasno da neko ko posred Bosne ima vojsku koja ratuje protiv Bosne, a pod zastavom i komandom druge drzave time zasluzuje da bude zgazen!!
Ovo je dokaz da je mržnja put u propast! Isus a.s. to nije podržavao ovakve stavove, a zločine je maksimalno osuđivao! Nema to utemeljenja u vjeri u Boga!
Kakva režija u stilu Holiwooda. Prije završenja izricanja presude daju mu lažni otrov da kao "umre". Sad će ispasti da presuda ne može biti iščitana do kraja jer nije više šestorka već petorka. Šesti ("mrtvi" na Havajima) će biti kao glavni krivac oslobođen optužbi i Hrvatska time oslobođena odgovornosti. Sad ćemo da gledamo režiju kakav George Lucas i Ratovi Zvijezda.
NEĆE VALJDA PREŽIVJETI