Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POMOZIMO ONIMA KOJIMA JE POMOĆ SAD NEOPHODNA, NEMOJMO OKRENUTI GLAVU OD NJIH!!! SUTRA U PERIODU OD 10 DO 14 SATI U PROSTORIJI BROJ 10 (KANCELARIJA STAFF-a) NA FILOZOFSKOM FAKULTETU U SRAJEVU MOŽETE DONOSITI POMOĆ ZA NAŠE SUGRAĐANE. DEKE, KONZERVE, KANISTERI ZA VODU, VREĆE ZA PIJESAK, LIJEKOVE I SVE OSTALO ŠTO MISLITE DA IM MOŽE POMOĆI. MOLIM VAS UČINITE NEŠTO ZA OVE LJUDE!!! TAKOĐER, AKO IMA NEKO SA AUTOM DA MOŽE POMOĆI U TRANSPORTU OVIH DOBARA NEK MI SE JAVI! AKO ZNATE NEKOGA KO IMA KAMION, JOŠ BOLJE!!! PROŠIRITE OVO DALJE! HVALA!! STAFF
Šta ti je reći ne biti spreman za ovakve situacije... Šteta haman kao u ratu yebote tuga vidjeti komplet kuće u vodi, gdje će ti ljudi, šta će sa stvarima... Ništa gore nema nego kad si primoran otići iz svog doma, posebno u miru kada se može sve spriječiti.
da smo nespremni i da se dobar dio ovoga mogao sprijeciti to sve stoji stete su ogromne, i uglavnom po ce biti ledima obicnih ljudi mi smo u ratu izasli iz kuca sa nekoliko stvari u rukama, i dan danas se kucimo i oporavljamo od toga! ali nismo u istoj situaciji, oni uglavnom imaju po jos jedan sprat, ako nista imaju krov nad glavom, zidovi ce se isusiti, pretrpjece stetu ali brate nije to nikako isto!
Nije isto, u pravu si i bezveze je poređenje pa s tim u vidu rekoh -haman- k'o u ratu nekako izrevoltirano jer ako se moglo raditi na ovome i spriječiti sve onda je lako zaključiti da nam nesposobnost u miru može oduzeti ono što je hrabrost spasila u ratu. Hvala bogu pa je ona žena sa bebom ok.
ne razumijem kako je sigurnije skakati sa krova u čamac nego izaći na vrata jer je voda do koljena...
DOVA ZA PRESTANAK KIŠE 169 - "Allahumme havalejna ve la 'alejna, Allahumme 'alel-akami vez-zirabi, ve butunil- evdijeti ve menabetiš-šedžer." (Allahu moj, spusti ovu kišu oko nas, a ne na nas. Allahu moj, spusti je na brežuljke i visoravni, na doline i rastinje.) MOLIM VAS POMOZITE LJUDIMA, AKO SVAKO OD NAS PROUCI DOVU BAR JEDNOM ZARADICETE VELIKU SADAKU
SEVAP************
OVAKO JE ALLAH UZVIŠENI KAZNIO NUHOV A.S. NAROD, NEVJERNIČKI, KOJI SU SE ISMIJAVALI SA ISLAMOM I ALLAHOVIM PROPISIMA I NJEGA U LAZ UTJERIVALI... "Pa smo nebeska vrata otvorili vodi koja je neprekidno lila, i učinili da iz zemlje provru izvori, pa su se vode sastale, kako je bilo i određeno. A njega smo na lađi nosili, od dasaka i klinaca". (Kur'an, El-Kamer, 11-13)
Tako mi Allaha nisam vidio vecu sprdnju sa Islamom negoli kod nas u BiH, prije neki dan objavljen video srednjoskolaca kako "klanjaju ispred skole" nekoliko mjeseci prije toga u javnost se pojavila neka rok grupa omot na njihovom cd je Kaba na kojoj oni stoje i kao sviraju, oba slucaja zabiljezena u Lukavcu, a koliko je jos takvih slucajeva sirom BiH, pa nigdje se u svijetu ne psuje ono sto nasi psuju, evo malo opomene, nadam se da cemo poslije ovoga svi izaci drugaciji-bolji!
Ova kisa pada s razlogom, ona treba nesto da spere a sta to samo Allah zna!
GDJE JE ULIJEVA RIJEKA BOSNA?? U DNEVNI BORAVAK
ma koji će đavo nekom deka, kad mu je kuća pod vodom, u koju je život ugradio. Bolje da skupljate antidepresive za ljude.
Tek će se narod po razboljevati nikad se to nemože isušiti,strašno !!
Ovo nisu vase slike, kako se smijete licemjeri potpisivati na njih?
Ima li veće pokvarenosti od te, kada vidimo muslimanske dječake u Lukavcu kako se izruguju sa Allahovim propisom koji otvara dzennetska vrata (sa namazom)? Onda se ne traba tako čuditi kada vidimo strašnu poplavu upravo na tom mjestu i sigurno da samo Allahova milost sprječava tu istu vodu da ih ne pronađe i uguši u njihovim posteljama!!
ne samo u lukavcu, vec svuda u BiH.ovo nije samo ogromna kolicina kise koja je pala sd neba, vec jedna ogromna opomena za buduce.kakav smo narod jos malo pa nas nece ni biti vise.
ahahahaahah.. joj vi trokutistanci fakat niste normalni..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da se radilo o izmjestanju nekog glavonjica ne bi se razmisljalo o slamju helikoptera vec bi helikoper bio poslana
Poziv za Klix.ba da stupite u kontakt sa organizacijama preko kojih se može poslati financijska pomoć iz dijaspore i da to objavite tako da svako to zna.