Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sići ce u oktobru da glasaju za SDA opet , 25 godina za redom i da se čude kako nam je loše. Brat bratu 80 % ovih sadašnjih prosvjednika u cijeloj državi su se radovali baliskom findžanu, genocidnoj srpskoj zemlji i herceg Bosni. Htjeli su slobode i prava a dobili su šarenu lažu. Što ono Ante Marković kaže parafraziram plačat ćete svoje zablude položajem daleke periferije i bijedom.
Zašto gazdu nisu popeli gore pa zaprijetili da će ga bacit ... ??? Valjda je on glavni i jedini krivac za ovakvu situaciju ...!!!
svakoga dana u svakom pogledu sve više propadamo..dokle to zavisi od nas što propadamo,kolko se može trpit bagra na vlasti,ili narod zna da je snaga u trpljenju..
jump jump jump !!!!!
Suicid ??? Valjda samoubistvo., a zao mi je radnika.
Za one koji ne znaju: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/122107/iz-mreze-kvarcanje-isil-ovaca
Bakir u Zagreb , Bakir iz Zagreba. A sad kod Bakira i predajte mu zahvalnicu što ste zapošnjeni. Prvi među onih 100 000 koje je obećao za 4 godine. Ako je problem što je Bakir u Sarajevu, nek otvori svoju kancelariju u Tuzli ko što je ĆČović otvorio sebi u Mostaru !! I rješavajte svoje probleme. Ili jednostavno umrite GLASAJUĆI JER ZNATE ZA KOGA.
Za one koji ne znaju: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/122107/iz-mreze-kvarcanje-isil-ovaca
Policajac na sedmoj slici se smije.
U bivšoj državi i nisu bili dozvoljeni štrajkovi, jer vlasti su u svom sistemu imali nadzor i sankcionisali privredni kriminal, a ovakvi štrajkovi, gdje radnici zastupaju kriminal vlasnika, su pretvoreni u svoju suprotnost.
Ko zaista želi da ima istinite informacije o ovoj kompaniji i njenim radnicima nad kojima se vrši odmazda od strane vladajuće strukture TK zbog prijave sistemske korupcije u vladi TK to može učiniti na Facebook stranici: COD Luna Savjetodavni centar za uzbunjivače/zviždače Vrag je odnio šalu. U pitanju su goli životi ovih ljudi.
Natjerao ih gazda, da bi nastavio sa pljaćkom državne i narodne imovine i izrabljivanjem radnika koji su u ovakvom sistemu dovedeni na prosjaćki štap.
A gdje su zlatne kasike?
bili protesti demobilisanih boraca neki dan u sarajevu ... traže penzije ... a zašta su (smo) se izborili, trebalo bi sve na robiju poslat ... a kad bolje razmilim ... svi smo mi već na robiji
@dadoredstar pa za to smo se borili ... i izborili ... tražili ste, evo vam ga :-)))
Kolika je kvota na kladionicama da neće skočiti?!
NAROD JE SAZNO IZGLEDA ALI KASNO.
varaš se ... narod (još ne)zna
@Torp3do Svakako je ovo SDP-ovsko glasačko tijelo
Genocid u ratu isto što i Suicid u miru.
jednostavnije im je da napuste firmu i odu radit privatno
E nekad u ratna vremena u silosu vas je mučio AGRESOR !! Fala bogu da ga sad više nema. Sad sami idete prvo na glasanje a onda NA SILOS !! Ko kurbani kad ih neposredno prije klanja doooooobro nahrane !!