Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ni nalik na "kul" narko bosove iz američkih filmova...još bi mu i cekere uz stepenice ponio, da se čiča ne pati...
.......jel to kakva novost.............to ide pod normalne vijesti...........
SIPA, SIPA Zubac, Zubac i ostali mu!
...PA AKO JE I DOBIO BIOMETRIJSKI PASOŠ TO MOŽEMO DIREKTNO ZAHVALITI EU I SAD KOJI SU NAVALJIVALI NA USPOSTAVLJANJE TAKVOG SISTEMA I GARANTOVALI ISPRAVNOST I TO SVE STAVLJALI KAO USLOVE ZA LIBERALIZACIJU VIZNOG REŽIMA....VIDITE KUDA OVO VODI...DA DA DA SARADNJA OVOG LIKA SA EU I SAD ...KUD ĆETE DALJE...TO JE TA EU I ZAPAD,DEMOKRATIJA DA DAŠ ČOVJEKU TAKAV PASOŠ ,A AKO MU NE DAŠ KRŠIŠ POVELJU O LJUDSKIM PRAVIMA = DEMOKRATIJA
Ja bi dao pocasno drzavljnastvo odnosno diplomatski pasos . Zsto ? e pa zatio sto bosanski pasos imaju dodik covic , bakir , tihi i slicna olos koja dijeli zemlju ovom covjeku treba dati zlatni pasos . Barem ne dijeli Bosnu , ne pljacka je nikog nije ubijao za vrijeme rata . e ssda , mozda je sramoti ? mozda ali je ne moze osramotiti vise od HDZ SDA SDS sssnds i slicni bandita .
Šteta, mogo je bit danas hirurg da je slušao roditelje, ili inzinjer.
Čovjek koji ima BIH drzavljanstvo poslovao sa Pablom Eskobarom. Wow, nije to mala stvar za našu državu.
hahah dobro si, velika stvar. ;-)
Dobro ja napisa juce u sali da sam ga vidio sa zubcem,kad vidi cuda on njegov pajdas,a vidi bogati zubac seb otvorio granicni prijelaz jel to bio privatni granicni prijelaz zubci il za odabranu klijentelu kao sto je doticni sa slike gore,a i dodik se negdi spminje bice da je miletov neki rodjo,sto reko soic nece da moze rodjo smanji malo sa ti rodjo, i ovaj zubac je proso provjere kao nas dragi ministar sigurnosti scepo koli vrsi te provjere nad ovim kriminalcima ovde izgleda sto si veci kriminalac vecu funkciju dobijes,tesko se bosanskom narodu sa njihovim provjerama..
...fbi certified :)
Pa sta je to cudno, ovdje samo posten covjek nema nista
Istina, nekad se cijenilo kad je neko posten. Danas je obrnuta situacija, cijeni se lopov, pa se udruzi sa njim da se sta zaradi. Nazalost ali tako je.
Da se kandiduje za presjednika ja bih odmah glasao za njega,cova zna da obrne paru a nasi uhljupi u vladi samo znaju da pljackaju sopstveni narod a ovaj gospodin cak I sa pablom eskobarom trguje a nasa elita je samo dodick,izmetbegovic,dragan coric,gargamel tihic I tako u krug.....
izgleda kao da se nije naspavao
pa vecina kriminalaca i terorista ima BIH pasos i drzavljanstvo
pa kad ima dodik mogu i ostali imati :)
jel' to bio dobar i sa Alijom, pa dobio pasosh? lol
pisalo ti je skim je odbar bio :),a
"dobar"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moj penis u erekciji je dug 7 cm :))))))))))))
.....ohoho.....vidim da smo napredovali za ovo popodne..........
...jbg, i takav je duži od tvog mozga :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)