Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je sasvim korektno i konkretno rekao svoje misljenje. Mozda je neko ocekivao suprotno pa da ovdje saspe na njega drvlje i kamenje. A klixu bih preporucio da malo uozbilji forum s komentarima jer se normalnom covjeku pocinje gaditi.
bravo Kalabicu, više vrijede ove tvoje riječi, nego sve skupštine svi zajedno u bih koje ste održali zadnjih dvadeset godina, poželjeti srecu i hrvatskoj, kao i srbiji u predstojecim kvalifikacijama za evropsko prvenstvo
...valja čut šta će "glavni baja" reć na ovaj probosanski "ispad"...
delozirat ce mo ga................
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek kao i svi ostali politicari su tu da se negiraju,zatezu situacije,igraju igrice...sve po potrebi da se odrze na vlasti i naravno za PLATU. Ne mogu da svatim da to nekom jos nije jasno.
ja sam čuo da je Dodik ovo već pročitao i da ga je okrenuo na mobitlu pa mu je procijedio kroz zube: Što, ba, Drago mene nisi prvo pit'o šta'š reć'?
ma navijat će i dodo.......već mu dres šiju od one zastave iz kalesije (ili odakle već) :D:D
Sad će ga dodik otjerati "u ćošak" na velikom odmoru
normalan covjek, normalna izjava.
Mozda mu je u telefonu 1.April pa je malo dezorijentiran.Uglavnom nesto ne štima ovde.Pa Dodo ce ga dat likvidirat.
Kalabiću, vjerujem u tvoje dobre namjere, ti si doista jedna fina iskrena emocionalna duša!
drago kalabic je jedan veoma saljiv lik.............
kalabicu dipolomatski svaka cast savlado si politiku.
Kažem ja, nisu svi isti.
...auuu...kalabića i bošnjaka i četničkih vojvoda u WWII...bog je doktorirao cinizam...
Ne diraj commi-a IV-tog, pašu mog, paša još jedan koji je ust'o na lijevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)