Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponesi zastavu Dragane Vikicu!
@thea Ne kaki. Da Dragan nije uspio izvuci vozila spec jedinice od Karisika, da nije stao u odbranu Sarajeva i BiH ti ne bi sad pisala po Klixu nego po Blicu i Informeru. Zato tisu
Čiju zastavu? Bakirovu? Šćepovu? Onu sa ljiljanima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakve legende nikad ne umiru. Hvala ti za sve, junačino!
a borce ko jebe nek crkavaju bez primanja i posla crkavaju i vjesaju se jebes bijedu jel tako moji domoljubi
mi ovo ne priznajemo ,tako da ne vazi
Vrijeme je za REPUBLIKU !
Svaka cast g. Vikicu, u komentarima neko spomenu boracki dodatak, pa ovako, ja se nisam borio radi para nit sa isao na liniju kao placenik, bio sam dobrovoljac i patriota te sam takav i ostao.
ZAR NISU BORCI ZA DANAS NAJAVILI PROTESTE IZGLEDA JOS SE NISU OTRIJEZNILI.
Danas Vlast Federacije pokazuje svoje lice, šta su borci Armije i HVO-a za njih bili, samo topovsko meso za ostvarivanje političkih ciljeva, kako se domoći vlasti.
Bili smo mladi i naivni. Lagali su nas '92 kao što nas i danas lažu. Za nepuna dva sata prestala je pucnjava između para vojnih grupa SDS-a i para vojnih grupa SDA. Narod je bio žrtva političkih igara koje se i danas vode.
@drugovi.carice Provo se opismeni "para vojni". Drugo, pucnjava je prestala skoro 4 godine kasnije.
@ADLER Nakon referenduma (1. Marta) građana Muslimana i Hrvata nije više postojala Republika BiH, čime je prestao mandat Predsjednika Republike RBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
legendo naša
kad se sjetim onog lika što je na otoci htjeo pucat po zgradi iz transportera pravi heroj. kasnije ga zarobili plaće ko p.....
Tako to ide..jbg
@kaka kad se ja sjetim da. ima još likova koji bi opet pucali po zgradi a nit su uhapšeni nit su plakali...
Ja kontao Fatih Terim, a ono Dragan Vikić.