Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li neko da poblize rasvijetli lik i djelo pomenutog Miroslava Pijunivica-Pike? HVALA!
Cuj covjek je zavrsio sve te skole.tayman da ih je i kupio moraju mu vratit investiciju.Danas svaka shuga moze da ima poslovni prostor i da se fali da ima rapa.Respekt covjeku jer je hajrovo od kupusa.Svi su krali za vrijeme rata,mozda je i u njegovom slucaju tako.Amnestija brate.
Koga briga dal neko ima milion ili frtalj istog na racunu? Tako vam je to u drustvu koje bi da bude dio kapitalistickog svijeta. Samo mi nije jasno zasto vas cudi sto neki ostvare profit? Kad bi malo zasli u neke druge zemlje sa slicnim sistemom vidjeli bi da je ovaj lik samo mala maca u poredjenju sa pravim bogatasima. Nemoze se mijesati iskonski socijalizam sa sistemom koji je trenutno na nasim prostorima. Smijesno je to skroz. NEMERE religija i samoupravljanje niti korporacija bez korupcije. I sta to ima veze sto je lik sa sela? Najgori su ovi \"urbani\" kad pocnu omalovazavat ljude koji nisu \"osjetili asfalt\". Po meni su oni ustvari definicija pravog seljakluka. Ako je tebi mjerilo da je neko primitivan samo zato sto je sa sela onda to sve govori o stanju tvoje svijesti. Dziberluk i papanijada do u besvjest.
Sto bi rekao Djura mutavi, sto dirate posten svet, odakle pravo da ih maltretirate i bilo sta pitate.
samo da kazem da se ne slazem sa ovom mojom \"dobojkom\" i mislim da nije u pravu samo u tome sto kaze da \"glamur\" i \"paparazo\" nisu njegovi, pa to i ptice na grani znaju...a u svemu ostalom se slazem Garica, Ninkovica, Stojcinovica, Okolica, Petrovica..................GOSTICA,,,,,,,,,ima koliko ti bog dragi hoce.......................
mislim da je ovako izgledla njegova kucica i kada se ova \"pismena faca\" rodila, neka neka nam bude kada smo mi svi skupa ovce i nista ne raduni da ih bar zaustavimo. Dabogda trosio nase pare za liječenje.
Evo, mene bas zanima koliki se porezi kod vas placaju na imovinu, odnosno dobit? Recimo, zavisi li to koliko neko zaradi, ili je svima ista stopa, ili kako ide? Cisto sumnjam da bi se i Todoric, i Miskovic, i Radoncic, eto, da ih pobrojimo, ove najbogatije, ili po jednog iz svakog naroda, obogatili toliko za kratko vrijeme, da su platili one cifre poreza drzavi, koje se placaju negdje drugdje? Koliki je porez na kucu, stan, dva stana, tri...Recimo da bi jedan ozbiljan clanak o tom mnogo informacija dao citaocima. Mozda to negdje ima, na nekim stranicama, ali treba to traziti. Vjerovatno ima i o imovini doticnog, pa opet pisete. Ne pisite da se samo pise, da se bez veze frustrira vec isfrustriran narod, nego pisite ozbiljno i objektivno, pobogu!!!
Milo Djukanovic, definitivno najbogatiji politicar na Balkanu...sami tako pisete. Samo, dokazite da nije mimo zakona, a ne rekla-kazala. Moze svako pisati sta hoce i sta mu padne na pamet, a papiri sta kazu, to je sasvim druga stvar.Lakse se kod vas obogatiti, a pogotovu je lakse bilo u tranziciji, nego igdje drugdje na svijetu!!! Poreza skoro da nije bilo, zakoni suplji, rupe na sve strane...uostalom, kako pretvoriti socijaisticku imovinu u privatnu i kako napraviti slojeve onih koji imaju ili nemaju? Sta se sve tu desavalo, sami bog zna, a pisanije nekih novinara, to treba da bude ozbiljan clanak, zasnovan na objektivnim i istinitim informacijama, a ne nagadjanjima. Jel ima neko sad predstavu jesu li dati krediti ili nisu??? Ili ja ne razumijem ove nove jezike, ili je clanak napisan konfuzno i nerazumljivo, nabacano, brate, svega i svacega!!!
Svaka čast CIN-u za ovo! svaka čast svim hrabrim ljudima koji otkrivaju načine bogaćenja naših političara! znate li vi svi, koji branite Mikerevića, otkud njemu i ostalim političarima takvo bogatstvo? Pa svaki ugovor, svaku paru koju drzava nekom dadne, on kao pojedinac dobije postotak od toga! Zato kupovina i popravke službenih auta koštaju duplo više od trzisne cijene... Sve su to NAŠE pare, koje se NAMA od plate odbiju svaki mjesec njima u džep. OVCE ZATUCANE I DALJE ŠUTITE!
buuuu
pošten dječačić...:):)
ja sto ga stara provali :))) cu kupio primacu od kupusa :)))
I za vreme rata trebalo je da se jede, pa uzmite u obzir da je tokom rata u Srebrenici litra ulja bila 50 DM, koliko je onda tek kostalo kila mesa ili povrce zimi???Pomeni je covek na iskren nacin zaradio
Ni Glamur ni paparazzo nisu njegovi, Jesu se školovali od zemljoradnje, to nije sramota, Čivčije su bogato selo, gdje su vrijedni ljudi, i Bošnjaci i Srbi. Ja sam Bošnjakinja i ne volim ga posebno nešto, njegova sestra mi je čak uvijek bila antipatična, ali ima gorih od Mikerevića, oni nisu bili fukare, nego vrijedni ljudi-dpduše, u politici kao i većina Srba u Doboju zastranili, ali OK su. Mislim da Dejanović ima boljih primjera. Piko, Ninkovići, pa i ovaj vlasnik paparazza, taj ima puno prostora u najužem centru, a došao mu otac sa ratom iz Maglaja. pravi profiteri. Pa Stojčinović, pa Bato, pokojni Garić...Loš primjer je uzeo u Mikereviću, lak za demantovati...Radi to bolje Dejanoviću
jedna od objasnjenja kud su otisle donacije Bosni i Hercegovini!svaka cast za clanak NOVINARI!!! BiH4EVER!