Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci idemo u vojsku, a platu koju zaradimo potrosimo na kurave i drogu. imas moj glas!
ahahhahah
Legalizacija droge je nemoguce jer bi to umanjilo prihode politicarima koji usko saradzuju sa krimosima, sto se prostitucije tice jedino bi procvjetala kad bi poceli uvoditi Azijatkinje, Brazilke, Kolumbijke, pa mogu i ove ebony iz Afrike :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kada stavis na vagu macu i bakira, zlatka, cavica, dodika,., nekako maca izgleda ko bolji izbor,., macu za precjednika,.,
Isto sam pomislila. xD
Neki kiseli kupusi baš ne znaju šta je zezancija.. Puno ste ostarili Bgm.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto ovu stranku ne napraviti i na drzavnom nivou…Jebe mi se koje si vjere prijatelju, samo nam daj da zivimo kao ljudi, a ne kao krmci…Odlicno je sve sto je rekao, nebitno sto je on svjetska budala (sto je neosporno naravno) ali tip je elokventan, izuzetno progresivan i vrijedan (bar u poslu koji radi)…Mislim da bi on itekako promijenio neke stvari, a s obzirom da smo sansu dali ubicama nase proslosti, zasto ne pokusati sa njim, dajte mu priliku, da je Tuzlak i da on to pokusa u Tuzli, ja nikada nisam glasao, ali za njega bih rado glas dao…Lp iz Tz...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
Legalizovati ulje kanabisa u medicinske svrhe !!!
Os'o i *Cama u racku,spasavajte sto se spas'ti da
lud ko struja imas glas
Dobro je i rekao. Kao da je legalizacija marihuane i prostitucije nešto strašno. Pa te stvari postoje, zašto ih ne bi oporezovali, ništa se neće promijeniti osim što će u budžetu biti više para. Kao da ako nije legalizovano da se narod ne kurva i ne drogira.
to se maca zalaze za legalizaciju prostitucije posto mu mami dojadilo da se krije a on zeli da prodaje drogu bez straha od policije
Znaci on se zalaze da sad jos i sex moram placati,da pusim travu ko duhan,da budem narkoman sa hepatitisom. Mozes panj trave zavrsiti lakse nego cilim kupiti,isto ko da je legalizovana,kakva je situacija ekonomska on hoce da se nase drugarice,rodice,komsinice "karaju"za pare. Ja se zalazem da mi njega nabijemo na kolac,pa nek on nama onda govori da smo seljaci,a moral teba cuvati a đoint nije lose jednom sedmicno zapaliti.
On se zalaze da dobijes izbor da li ces to moci raditi legalno
Tačno ću se učlanit u ovu stranku. Sviđa mi se, ne mogu bit veće budale od dosadašnjih svakako.
Bit cemo pravi niggas samo trave jebacine i video igara hahaha
ni za sta drugo i nisu mnogi ljudi...
ciljna grupa od 18 do 25... vao, bas me cudi. 99% mladih konzumira kurvanjski nacin zivota, kojem doprinosi droga i alkohol i ti im pricas ono sto oni zele da cuju i navlacis glasove. e vala si fuj... valjda kako si i sam takav, pa bi sebi prvo ugodio, a dobro znas da ti ideali nece ovjde proci.
Podržavam sve navedeno osim legalizacije prostitucije
nazalost, ta grana privrede je jako prisutna i u nasem drustvu...... kad-tad cemo se morati da uhvatimo sa prostitucijom u kostac..... okretanje glave nam nece pomoci...
Ti znas da je drzava postala suma, jer svaki balvan u njoj zeli da vlada
Sve je to dobro da nisi u toj stranci .. Koliko znam to onaj lopov drzi sto je u crno zavio mnoge.
MACA NE BRUKAJ SE I ,,NA MALA VRATA,, SE NE UVLAČI U POLITIKU. NEMOJ SE SRAMOTITI KAO TVOJE KOLEGE GLUMCI KOJI SU PRIJE NEKOLIKO GODINA PRIŠLI U NEKE STRANKE NE BI LI SE MALO OGREBALI ZA KOJU PARU A NITI SE VIDE NITI ČUJU NITI SU U STANJU ŠTA DA URADE OSIM ŠTO IH NAROD VIŠE NE VOLI.