Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da obavijestim kliksere da je u škutoristanu stanje redovno: šverc, droga i majorizacija.
Kazu da u BiH nema gore kletve od one "Da Bog da Vam vladajuci politicari dobili izbore u naredne 4 godine"
Budući predsjednik naše jedne i jedine !!!!!!!
Dobio dozvolu lakatasenka da i on uputi saucesce il je sam odlucio da ovo izjavi,stace izgradnja vile ako nebude ovo dodik odobrio,cim on da izjavu neku sto ide u prilog dodiku i genocidistanu na covicevoj VILI se ujutro radnici pojave.
Trebao im je pomoći; osigurati djeci školovanje, poslati financijsku pomoć. Ali ne, moraju se pare za glasove ostaviti.
@kraaguji : jesil' uračuno i ove naše iz posavine a ne samo here?
Dragane magare, kasno si se sjetio. Mi Bošnjaci ćemo glasati za Raguža, a ti znaš da pobjeđuje hrrvatski kandidat za kojeg glasa više Bošnjaka,a ne Hrvata!
A hrvati će za Cerića :))))
Pet hrvata za Cerića, pet za Raguža, pet za Covića i to je to! :D
Najbolji izbor za predsjednika, iako sam Bosnjak glasat cu za Covica, pa nek me stave u zatvor jer zloupotrebljavam sistem.
ti si debil na kvadrat
agahaghagahagahagaaahag opet si iznerviran
PRIKAŽI ODGOVORE (8)