Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda a ne hrvatski clan
Vidju ove hrvatske avetinje u casnoj i postenoj Crnoj Gori. Šjeo jado u fotelju i prica kojesta, a nas djetic Filip ka vladika, junacki ga slusa. Nijesu se ni oni na Mojkovcu ovako junacili, radosna mu majka.
@BosanskiiSiin رؤية أشباح الكرواتية في الجبل الأسود مشرفة وصادقة
sigurno se dosao kladiti na nesta
hrvatski clan predsjednistva, hrvatski nogometni klub, hrvatsko narodno kazaliste, hrvatska skola, hrvatska bolnica, hrvatska suma, hrvatska riba... kriza identiteta, sta drugo???
Neki bi rekli nema nista drugo, nego da je to sve mozda Hrvatska i Hrvati? :P
Covicu ujedinjuj nas hrvate i srbe vise i ne seri a politiku nekom drugom prosipaj!!!!!!
@padobranska43 Pozdravi puno HVO Zepce i HVO Kiseljak! Ugodan dan ti zeli saradnik na projektu "svako na svom" iz Beograda!
Trazi Sutorinu ..
@hrisi-avgi Ako dobije Sutorinu a velike su sanse kome bi pripalo to Republici Srpskoj ili Federaciji BiH. Ovi bosnjacki historicari su cudo, jos ce Republiku Srpsku da izvedu na more!
Traži se podrška za treći
I ima je...
http://www.bh-info.com/2016/08/22/izetbegovic-rjesenje-za-bih-su-tri-entiteta-i-dva-distrikta/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)