Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reuf na haparatima.
Da Čović nije razgovarao sa sekretaricom zamjenika pomočnika drćavnog sekretara SAD ? I pokazao joj film iz 97 kada čelništvi+o HR Herceg Bosne predaje Papi u Međugorju kao suvenir polugu od zlata tešku bar 20 kg, a sveti otac ne smije da je prihvati da se ne bi srušio pod njom i da ga ne bi koštala života ??? NA stranu moralnsot porijekla tog zlata kao i onog iz perioda Ustaške tvorevine kao pravnog sljedbnika HR Herceg Bosne.
titula "zamjenik pomoćnika".
Zamjenik pomoćnika, wtf.
Sta se more, pomocniku se gadi da se sastaje sa ovakvim balvanima! Zamjenik pomocnika mora uzimati sve sto drugi nece!
Izborni zakon HR HErceg Bosne kuca na nam na vrata. Bakir pod hitno i krišom ko u IRan i kod Erdogana ! Ono da se nakon proglašenja talog u FILDŽANu proglasi njihovim protektoratom !
Zašto ti smeta normalni izborni zakon! Zašto ti smeta da Hrvati biraju sami svog predstavnika?
@iiiv Pa zašto se Čović žali kad ima u BiH 33% predstavnika a10-15% stanovništva. I zašto se žali da je ugrožen kad Hrvate ne zastupa HDZ te mora imati tapiju da ih zastupa HDZ ?? I zašto se Bošnjaci ne žale što sad imaju 4-5 puta manje prava od Hrvata po glavi stanovnika, jer ih toliko ima više ??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zamjenikom pomoćnika? O je bem te fudbale...