Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije ništa na nacionalnoj osnovi ali ovaj Čović i onaj Lijanović su najgori mafijaši mislim da su oštetili s raznim uvozima BiH budžet milijardama, najjače bila je ona reklama kada Lijanović poziva kupujte domaće a on ima najgori uvozni lobi (šatro mesna industrija u hercegovini a nigdje farme za lijeka ...)
Dr. Čova. Ali što jeste, jeste, posjet Pape je organizirao besprijekorno. Može se, kad se hoće. Ali nemojmo njih previse blatiti, to je u nama. Zato smo i ZOI napravili besprijekorno, osim onih lopova što pokradoše Kirka Daglasa u restoranu.
Ovaj se trpa gdje stigne i kad nije predsjedavajući. Sad će iskakati iz konzervi...
s konja na magarca............
VIntaj, Mehaaaaa ((((((((((((:
šTA JE URADIO ONAJ PREDSJEDNIK PRIJE TEBE ĆOVIĆU? NIJE NIŠTA! ISTO ĆEŠ URADITI I TI. MI SMO JEDINSTVEN PRIMJER U SVIJETU PO NAKARADNOM PREDSJEDNIŠTVU. UMJESTO JEDNE GLAVE, MI IMAMO TRI. DA SU SAMO ONI, NEGO ONI ZA SOBOM POVLAĆE ČITAV BIROKRATSKI APARAT NERADNIKA. Hahaha, primjer, ako idu u posjetu drugoj državi, putuju trojica izigravajući jednog predsjednika. Isto kao troglava aždaha. Razlika je jedino što su kod trglave aždahe misli usklađene, dok su ove tri glave u totalnom rasulu. Svaka ima misli samo za sebe. TIJELOM NE MOGU UPRAVLJATI! :))))
Druuuuze CovKe, ooooJ druze CovKeeee mi ti se kunemo .... Da ELEKTROPRIVEDU HB, oooooo da ELEKTROPRIVREDU HB nikom ne prodajemooooooo Pioniri maleni, mi smo ..... nananana =)))
sjaši kurta,da uzjaše murta.
haha upravo tako nekako, vintaju se u krug i to je to.
prde kokoš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ringispil vladavina.