Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretjerujes... Mnogi se nadaju,narocito u FBiH, da ce Cava posluziti u pokusaju da se naprave nekakve ozbiljnije pukotine i razdori na politickoj sceni RS. Takodje ne razumijem otkud tolika mrznja prema Dodiku, kao iporedjenje njega sa ratnim politicarima .Politicarima koji su svakako imali drugacije okolnosti u kojima su djelovali... Pa normalno je da smo tada Sarajevo drzali pod opsadom...Pa tu vam je bila glavnina vojske !Dali smo trebali da vam dozvolimo da se ,,razmilite\'\'kojekuda?cija je\'\'majka zakukala\'\'od Dodika? Dodik je premijer srpskog autonomnog entiteta Republike Srpske i on taj posao radi dobro ! A te price o dodikovom(srpskom) separatizmu su samo paravan muslimanskim unitaristima. Srpskog separatizma u BiH gotovo da nema ,a ako ga bude biti ce mnogo konkretniji i upecatljiviji , bez obzira ko bude na vlasti u RS...Dodik ili Cavic ... Meslimani ruse BiH , i za sad to vrlo dobro rade, eventualni srpski separatisti moz nemaju potrebe za jacim djelovanje
hakalo kakalo - Cavic ce naslijediti Dodika i njegov ratno-huskacki rezim. Svojim kriminalom i siledjijsko-sovinistickim izjavama Dodik se pretvorio u novog Karadzica i kao takav pretezak je teret i za Bg i za MZ. Svidjelo se to raznim srpskim hakalama ili ne - uskoro ce imati novog vodju - gosp. cavica...zalsono je da neshvataju da je to najbolja suluga koju im cini MZ. A i nama ostalim u BiH bice bolje.
Mozda organizuje komunisticku partiju... Seljacine poput njega imaju za svaku priliku drugu kapu, a mozda neku muslimansku partiju, vidio sam da ima i fes u ormaru... Ko zna moze zatrebati...
Uvijek sam imao osjecaj da je Cavic jedan od najpozitivnijih likova na domacij politickoj sceni. Ovaj covhjek ucuio je vise od bilo koga na distanciranju srpske politike od Karadzica i zlocina. Cavic je puno odmjereniji, pomirljiviji i svakako kulturniji od Dodika. On i Tihic bi i mogli potuno promjeniti odnose Bosnjaka i Srba. Nazalost - sve dok je Dodika i njegove zapjenjene, nacionalsiticke i sovinisticke retorike to se nece desiti. Puno srece Cavicu i njegovoj stranci - a samim time i BiH i RS-u. RS u kome ce se zlocinci nazivati zlocincima i u kome su svi narodi ravnopravni i konstitutivni ne smeta Bosnjacima. Mislim da Cavic ima upravo takvu viziju RS.
e pa Dragane, usra ga i ti sad...