Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sebija jbm ti sve olosu ljudski,koja to klinika na svijetu ukida
Samo me interesuje kad neko strada radi ovoga da li će Sebilja odgovarat za to?
@RagibUzoriti.... Hoće kutatz . . .!!! Neda Bake svone Seke ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala ti Bakire Izetbegovicu (SDA) i pudlice Fahrudinu Radoncicu (SBB) sto nam razvaliste zdravstvo. To je bio kvalitetan cunami.
treba sebiju ukinuti dok ne bude kasno
KCUS-om ne može definitivno upravljati jedna osoba, to treba da bude direktorat kojim će svaki put predsjedavati drugi direktor pojedine klinike, kao član direktorata. Na ovaj način bile bi zastupljene sve medicinske discipline i struke i ne bi se događalo da dođe do ukidanja ne samo JIIT, niti bi pojedine kliničke analize radili privatnici, nego bi Centar trebao da se čak širi i razvija, a ne da mu se gase pojedine discipline, pa čak i zatvaraju pojedini objekti, koji su tu tek formalno.
Kakav dr. Festić, kakva Liječnička komora, kad Sebija - Seka kaže nemERe, onda i stvarno nemože ... Sebiju za direktora Svemira i svega i svačega ...!!!
Kakav dr. Festić, kakva Liječnička komora, kad Sebija - Seka kaže nemERe, onda i stvarno nemože ... Sebiju za direktora Svemira i svega i svačega ...!!!
Samo je pitanje hoce li ovaj glupi narod imati bar malo mozga da se porodici izmetbegovic i kriminalnoj organizaciji sda revansira za ove usluge na predstojecim izborima.
Ma šta ti Festiću znaš... Sebija je poznata kao vrhunski stručnjak i akademski radnik i ako ona kaže da narodu ne treba spasavati živote, onda ne treba. Jasno? Bakir Izetbegović
Kakav dr. Festić, kakva Liječnička komora, kad Sebija - Seka kaže nemERe, onda i stvarno nemože ... Sebiju za direktora Svemira i svega i svačega ...!!!
Ukini sve Sebija, ukini bolnicu, koji ce nam k . . . . Ti najbolje znas, ti si profesorica . . . majku li ti h383m ! KURVO RASPALA !!!
Pisite pisite, ubrzo ce i ovaj clanak biti obrisan, drzi ova drolja i klix.... Sebija pisamo ti se po obrazima dzukelo ona iz Golubinje !
Sebka će haman zdravstvo da sjebe totalno sve ide u privatne njene džepove
Nikad gore stanje zdravstvene zastite.Zalosno,toliki novci se izdvajaju dobar kadar,cak i najsavremenijih aparata,al nemaju ljudi volje da rade i lakse je vratit pacijenta sa rijecima mozda je ovo ili ono.Hajde kuci pa ces mozda sam nadoci sta ti je.Nista nas ne moze vise iznenaditi...
Hajd da onda sumiramo. Ako je neko imao srcani udar koji je imalo ozbiljniji sanse za ozdravljenje bez ove respiratorne terapije su mu svedene na minimum.
sebilja ubica....
ako gazdarica sebija kaze da ne treba onda ne treba... ta se vi imate petljati sa nekog nepoznatog mayo univerziteta... ta cete vi sebija zavrsila sve moguce specializacije, od travnika do sirokog do banjaluke!!
"Obojica su to objerucke prihvatili"??!!? Pa kakav je to pravopis, objerucke?! Pa nismo valjda na livadi pa da prihvatamo objerucke. Koji nivo, strahota.
Druže, nešto si "pobrkao"...