Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neodlaze oni nigdje.. nego zapošljavaju još stotine drugih :) optička varka u naslovu za naivnu javnost :)
bas tako
Eutanazija BiH
"izvršit će se raspoređivanje postojećih rukovodećih kadrova na određene pozicije u organima uprave i bit će raspisani javni konkursi za izbor i imenovanje novih rukovodećih kadrova" je li to u prevodu znaci........da ce se "stvoriti" određene pozicije u organima uprave, kako bi ovi drzavni sluzbenici nasli svoje mjesto...............a na njihova mjesta sjesti neki novi klinci.............he???
@1111tayson ja cime nas sve ne filuju ovih dana majko moja mila ...........jesmo blentav narod.......
@mirrorce Pitaj Fadila, vidjeces da nije tako..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da to je dobro ko bude radio u kabinetu ministra sredice sebi radno mjesto u nekoj od firmi do kraja mandata..
Vrijeme je - da se pokrene SRP I ČEKIĆ!
rekao je ministar Jozić i ostade živ!
Uhljebi na aparatima
Sjetio se neko kada ste za ovih 20 godina poharali sve kase dajući lezilebarošima i neznalicama silna primanja. nagrabili ste se vi svi, teško narodu.
Odlaze faraoni
Ma njima je banja. Oni su do sada pokupili love i uhljebili svu familiju koju imaju. Sta im vise treba. Mogu do kraja zivota da ljeskare gdje god ih bace.
U Titinoj državi je bilo molo drgaćiji tretman i formulacija za ovakve tipove, samo kratka vjest "odlazi na drugu dužnost", a njega na golo ostrvo.
ovaj je retardiran stalno se smije hahhaha
Dobro ste skontali nakon 20 godina ko je problem u drzavi!!! Ministri su samo pijuni koji se mjenjaju ko čarape. Svi uposlenici ispod ministara u svakoj instituciji su problem. Oni kolo vode, oni odlucuju, na kraju oni su ovu zemlju i upropastili. Sve ih treba zamjeniti. malo na biro poslati da se dohafizaju
Evo ga jedan sazrio da se pridruzi Fahri http://faktor.ba/istrazivanje-kako-se-obogatio-esed-radeljas-foto/
Ni ovaj dosadašnji način nije dobar, ali tek ovom izmjenom nastupit će pravo jednoumlje u organima uprave..... Sve će se pretvorit u vladavinu jedne stranke koja je na vlasti....
Hahahaha Ovi se dovoljno nakrali, sad trebaju i drugi da vide kako to izgleda. Nego ne zaboravite izmisliti jos koje mjesto, jos nekog pomocnika, brate malo ih je. :-)
U prevodu, dolaze novi, a za stare izmisljamo nova radna mjesta?! Nekada se preispitujem stvarno zasto ja rintam kao privatnik od jutra do mraka, a mogla bi stavit prst u uho ispit par kafica dnevno, za*ebavat ove luzere privatnike (poput mene) svojom gluposcu i ici kuci svojoj djeci vec oko 3, a ako sam na malo bitnijoj poziciji, onda u 1. mislim, ne bih mogla, nisam u stranci, niko mi nije u stranci, i ne dam 10m za posao, ali ono teoretski - mogla bi.
Neće oni niđe...