Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Srbi koliko god izjednačavali da su i jedni i drugi zločinci nikad sa sebe neće skinuti ljagu da su genocidan narod.To sve dokazuju činjenice od početka pa do kraja 20 stoljeća!!
I šta ti konkretno imaš od tog?
Nemam ništa,ali vi imate žig koji će nositi srpski narod dok postoji!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"SRECA" njegova kad ima iza sebe svoju dragu BH?!
Čovjek su presudili bez ikakvih dokaza! A znate šta je njima naj gore?Ono što im se desilo u Tuzli! Goloruk narod im je nanio poraz,a oni mislili da urade ono što su uradili u Bijeljini,Brčkom,Zvorniku,ali su se za***,jer u Tuzlanskom MUP su zajedno bile sve nacionalnosti.Tako se i saznalo za plave koverte koje su upućene srbima da izađu iz Tuzle,a to su javile oni srbi koji su prave komšije.A sada da vam kažem da postoji snimak koji pokazuje kako se iz transportera iz kolone počinje pucat po okolnim zgradama i tek tada je uzvračeno na vatru.Prije toga dok je trajao rat u Hrvatskoj,kolone naoružanih srba koji su prolazili kruz Tuzlu odlazeći da ratuje u Hrvatsko pucali su po džamijam i drugim objektima nićim izazvani.To su bile provokacije da bi neko uzvratio.Eto vi ste rasturili bivšu zemlju,započevši rat u Sloveniji,pa u Hrvatskoj i na kraju u BiH,a sve pod vodstvom JNA,koju ste vi uzurpiralni,a i koja je podijelila oružje samo vama srbima.Tako je to bilo,sviđalo se to vama ili ne
Nije lud .Montirani proces agresora na BiH.
Ovi turski potomci iz Srbije se bas uzoholili. Prekinuti sve odnose sa genocidasima i to je to.
Jurisicu neidi vise u onaj pasaluk nije dobar sud
Srbija genocidna,ovim potvrdjuje da je izvrsila agresiju na HR i BiH,a sad treba tuzbe praviti Srbiji i R.Genocidnoj za ratne stete......
BiH je po sporazumu dužna da izruči toga fašistu Srbiji...
hajde objasni to malo bolje
ohohohohohoh...........qrac ćete ga zatvoriti genocidaši
Hoce, hoce. Kad bude isao na plazu u Bugarsku. J..bla vas drzava takva.
Dva bez duše, a treći bez glave (narodi u BiH)
Smrad onda nece smjeti maket iz federacije,a i tu cemo ga uhvatiti.Samo da kroci u Republiku Srpsku,najebacemo mu se matere.I onaj smrad ganic ne smije izaci iz misije rupe!
a pogotovo ces ga ti uhvatit, i pogotovo ces mu se ti najebat matere!!!
"maket", je li to "po serbskom"? Koji ste vi primitivci...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da ti sudi neko ko u svom dvoristu pobio i zakopao hiljade civila, i pravi se lud da ne zna gdje su ,ee genoociaska kopilad su to..
Znaci Alija sad ti je radijus kretanja suzen na 24% rezervata sto je gore nego da si u zatvoru :)
I ti se kurčiš tastaturom ko i ovaj ti kolega po zlu Momčilo. Idi zaradi koji dinar više, dobro će ti doći za živce i džep.
NEPRAVDA!