Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudit cemo vam i na ovom i na onom svijetu
Nije što su Srbi, al stvarno nisu normalni!
Znaći prema prijedlogu slučaj ,,Dobrovoljačka\'\' bi bio u nadležnosti federalnog tužiteljstva.
Hajde sad \"predstavnici\" Bosnjaka podnesite prijedlog o ukidanju genocidne tvorevine, ima li iko od vas mu.da pa da predlozi ukidanje genocidne tvorevine ili vam je vaznije jos dvije-tri godine sjediti u foteljama, gdje su sad ona sina odruzenja i nevladine organizacije da podnesu tuzbu i krivicnu prijavu protiv podnosioca zahtjeva za \"ukidanje Suda i Tuzilastva\" jer ovo je poziv na ukidanje drzave BiH, ovo je atak na Ustav drzave BiH, ovo je poziv na sukob odnosno rat, gdje su ona slina udruzenja i organizacije sto dobijaju novac za \"neutralno\" djelovanje, hoce li se iko odvaziti i podnijeti tuzbu protiv fas.ista koji zele izazvati nemire i rat, hoce li se iko odvaziti i zatraziti ukidanje genocidne tvorevine kako bi drzava BiH konacno krenula u demokraciju?
Ukinite sud! Ukinite sve drzavne institucije! Onda mirovni sporazum gubi validnost i time se vracamo na ustav, ustrojonje, itd. R BiH. Slobodno, imate moju podrsku!
vi šaljite, a mi ćemo odbijati.
PARIOTSI FRONT za SPAS BH
JOŠ JEDNA UBLEHA NARODU KOJI SLIJEDI MLADIĆA I KARADŽIĆA
Šipu ga Mile!!!!! Nema više bježanja!!! Ko se nije skrio, Miletu ga zbio!!
mile tebi je na robiju pa ti ukidaj sta hoces :D
Ni Tito Vam ne bi pomogao da ostvarite bježanje od zasluženih suđenja za ratne zločine.