Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj, ako pretjerate, a blizu ste - majku ćemo vam za sva vremena! bit će vamo to krja i srpske i svega! bit će vam presuđeno zauvijek kad je entitet u pitanju!
rs nabijem na tuki
E srbi sad ce te nahebat. Ti bas ti koji ni zasta nisi kriv. E ovo se cekalo.
Sad mozete igrati tenis u multietnićkoj sadaka \"republici\". Ako vam treba REKETA obratite se Zlaji Teniseru. Samo pazite da vam loptia ne ode u susjednu HR HB-u ili RS-u, jer su vam one na korak od Rajvosa, a i nece vam je vratiti.... mislim lopticu. Dobra stvar je sto prema vasoj / SULJINOJ znamenitoj matematici (vidi poucak: pet je trecina od sedamnaest) 24% (green territory) mozete pretvorite u 100% (green territory). Svih 24% ce uskoro biti vasih 100%......Cestitam!
Glupi Dodik jer ti stvarno mislis da mozes podijeliti BIH. pa znas da imas mal koridor prema srbiji, a sad si puno slabi nego 1992 godine. ne igraj se vatrom kretenu jedan. i pusti srpski narod da zivi a ne da bude u iluziji. Stvarno si glup.
@Pretorian De ba ne tresi toliko svoj kavez ozljedices se ;)
@mentalist Ako se prije medjusobno ne istrijebimo, sto bi u sustini mozda i bilo dobro. Znas kako kazu, preorana zemlja bolje radja.........................
@rizi \"zavedi, pa vladaj\" Svi se nesto borimo za NAS komad zemlje, a u stvari, cijeli Balkan je vec sad u tolikim dugovima da ih ne moze da vrati ni za 500 godina. Rijesenje? Bicemo moderni robovi....
ja bih radio u ovoj zgradi ako je plata preko 200KM :)))
pravi Srbi su samo zaposleni u Ambasadi Republike Srbije u Sarajevu
Samo da pitam onoga sto navodi staru narodnu ono pas koji laje ne ujeda e da mi je znati koji kkre... je to izmislio. Pa momak kad je tako ajde da te vidim da ti hrabro stanes pred jednog pitbulla ili argentinsku dogu koji divlje laje pa da vidimo da li ujeda ili kida sta ti mislis? Bih je mala yuga. poturice nemate pravo na celu bih. Poturice kipite od multi kulti pa tako zivot sa vama i svakim danom novim dzamijama i onim arapski zavijanjem je san svako to zeli ceo svet. bih je neodrziva u avnojskim granicama. narodi koji zive u njoj se ne vole sta vise mr.ze se i ne znaju i nemogu da zive skupa. bih ne napreduje samo stagnira i ekonosmki i u svakom pogledu zapad ne zeli vise da je financira. islamski fasizem je prisutan cak i u bosnjackim medijima. Arapizmi i aziatski nacini i obicaji su odvr.atni ostalim narodima u bih. Znate sta sledi kad amerika bude htela r.at bice ga a gl.upi balkanci ce da ginu. Puno pozdrava do sledece igranke.
JAO ŠTO ĆE OVA ZGRADA SA SLIKE DA USKORO BUDE DOBAR HOTEL već se raspituju Sheraton, Kempinski Group i Holiday Inn. Banjalučani bi najradije da to bude Holiday Inn jer i u Sarajevu postoji već 30 godina.
Odakle ti ideja da smo mi Srbi multietrnicni ? Multietnicnost je zlo i sjeme za novi rat. Nikad vise ! Samo kud koji mili moji. Vi tamo - mi vamo ZDRAVO !
Potvrdi ovaj bizon prije mene
@Agent Pa boli nas uvo sta veliki odlucuju, mi se sa svima dogovaramo i razgovaramo. Nismo mi poput vas poturica da samo gazde sebi trazimo i cekamo na njihovo misljenje. Da je tako nama na pamet ne bi palo da se borimo na nezavisnu RS, ali mi to ipak radimo. Korak po korak, nadleznost po nadleznost i uskoro potpuno neprimetno RS ce postati nezavisna. A mlade generacije koje nikad u RS nisu nogom krocile nisu lude da ginu za nesto sto nije njihovo. A sto se amera tice, oni su bili i protiv razbijanja jugoslavije sve do 1993. godine pa su promenili misljenje. E sada se to vraca vama. Protivno volji Srpskog naroda proglasili ste nelegalnu drzabu BiH e sad ni mi vas necemo nista da pitamo. SVE SE VRACA, SVE SE PLACA
@mentalist U potpunosti se slazem, ali koje je resenje??? Prije pola godine su bili izbori. Sta se dobilo, jedno veliko nista. Dodik gla.vonja melje po starom, manky funny face smjeska se i goji, crveni vo.zd goni princip bez kompromisa, a ni hrvatski politicari nisu nista bolji. Opet sve to po strani, mene vise zabrinjava ova netr.peljivost naroda nego politicari. Dok god narodi imaju mr.zn.ju jedni prema drugima politicari su na plodnom tlu. Na ovom sajtu se dosta prica o nekoj slozi i zajednickom zivotu , ali sudeci po komentarima tesko da ce to zaziviti barem dok ne prodje 50 godina da pok.repaju ove generacije
pusite ga servi... srbe na vrbe, ako nema vrbe ima malj...