Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako me je samo boljelo kada je Sulejman Tihić u Prudu razgovarao u ime Bosanaca(Bošnjaka),.ko je njemu uopšte dao za pravo da u moje ime razgovara sa kriminalcima Dodikom i Čovićem i o kakvoj on podjeli sa tim kriminalcima ima da razgovara jer BiH je nedjeljiva jednačina to nemože niti jedan matematičar svijeta podjeliti i upravo zato treba nam čovjek Radojčićevih ciljeva i znanja.! Nastaviti tamo gdje je Alija Izetbegović stao...!!!!
I ja imam dosta rezerve prema ovom covjeku jer ne mogu da ppovezem matematicki da se od prodaje avaza ( ma koli tiraz bio) mogu napraviti ona dva zdanja, ALI.. da ne bismo svi izgledali ko gomila primitivnih balavaca ovdje, hajde da vidimo koga bi mi predlozili za predsjednika ( njege ne bismo, ok ima sisla) ali hajmo malo da vidimo ko nam to odgovora...da ne ispadne da smo u stvari gomila teskih loosera ( gubitnika) koji samo baljezgaju na sve sto se pojavi na internetu jer tako lijece svoje teske inferiorne komplekse. Da ne bi ispalo da smo svi ( tj. vecina) ti baljezgavi luzeri, hajmo predlozit predsjednika!
E u Sarajevu vala neces sakupiti dovoljno ovaca da kasnije gazis po nama ostalima kojima je ostalo jos malo razuma !!!
KOJI LICEMJER ON SE OD SVIH NAŠAO DA PRIČA O KORUPCIJI I KRIZI... SRAMOTA NA ŠTA SMO SPALI!!!