Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji sebe ne smatraju gradjanima svjetsko priznatom drzavom BiH neznam sta traze u toj istoj BiH. Idite u drzavu koju priznajete !! Antidzavnicima treba da se sudi.
U januaru ce biti ili kolektivni godišnji odmor ili ce stalno biti pauza !
Mjesec dana vladavine i presjedavanje najvecim svjeskim bezbednosnim tijelom hahahahahah vao vao Osjecajtese lijepo gradjani BIH mjesec dana jedinstvena prilika da uzivate i svi svjeski mediji ce da prenose vijest da BIH Presjedava mjesec dana najvecom bezbednosnom organizacijom . Gradjani BIH ostanite ponosni i zahvalni Gospodinu Silajdjicu i Gospodinu Svenu inace vise necete imati takve prilike sa ovakom garniturom komicni neradnika
Kakav cirkus... simulacija stvarnosti u kojoj i male zemlje imaju pravo odlucivanja...
@bili......ima BiH i bice je cobane !!!! Pitanje je gdje ti zivis seljoberu ???? Ps kako da budemo faktor kraj vas grobara i separatista u pokusaju..........ali ZA RAZLIKU OD NASE VOLJENE DOMOVINE VI STE PROLAZNA KATEGORIJA !!!!! SIKTER
Bosanac, ja sam nacionalista a ti sovinista. Ja volim svoje a postujem i ne zelim tvoje. Ti volis svoje, mrzis ali zelis moje. Gdje ti zivis ako BIH smatras ikakvim faktorom na svijetu? Samo se prave da BIH postoji... lupetate svi...
Koliko gradjana BIH osjeca kao svoju zemlju? Manje od pola. Pljuc
Koristim priliku dase zahvalim Velikom Gospodinu bivsem Presjedniku Drzave BIH Gospodinu Silajdjicu i velikom Gospodinu Ministru Inostrani Poslova Gospodinu Svenu \" Hvalavam Draga Gospodo\" i pravi gradjani i intelektualci znaju da cijene vas rad i vase zasluge za sve stoste doprinijeli da BIH ostane u Svijetu , Evropi priznata i vise poznata nego u samoj Drzavi BIH gdje nemogu da oforme vlast gdje kocnicari ruse sve uspjesne poduhvate i namjere. Najveci krivci Dodik Covic
Istorijski dan za BIH i gradjane koji vole svoju i iskreno osjecaju BIH kao svoju domovinu. Mozda najveci i najznacajniji istorijski mjesec u u istoriji gradjana i Drzave BIH. Zato dragi gradjani ostanite ponosni i neobaziritese na politicare koji ama nicem nisu doprinijeli da pozitivno utice na promjene i pomognu DRzavi i gradjanima BIH . \"Zivjela DRzava BIH \"
Jao Bosanac, o cemu ti pricas? Zasto je bilo rata? Nista u BIH nije moguce ako nije x 3. Evo, ja sam nacionalista, a ti sovinista. Ja svoje volim a tvoje postujem. Ti bi svoje ali jos vise moje.
... pokazi svijetu a i nasim malodusnicima i nacionalistima kako mlad, pozitivan Bosanac i Hercegovac, Ovaj je izgleda podijeljena licnost: U isto vrijeme je i Bosanac i Hercegovac. Hi hi hi hi.
Bravo BiH! Samo naprijed Ambasadore Barbalic!! pokazi svijetu a i nasim malodusnicima i nacionalistima kako mlad, pozitivan Bosanac i Hercegovac, neopterecen nacionalizmom i fasizmom moze predsjedavati. Siguran sam da ces biti briljantan, kao i uvijek. A fasisti i sovinisti nek odu u istoriju, izumru ko dinosaurusi!!!