Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinar je prirodna nesreča, u vijesti se radi o prirodnoj nepogodi
Ne znam koji konj uvede termin \"prirodna nesreca\", pa to je takva nevjerovatna glupost. Vremenska nepogoda je kada vrijeme ne ide na ruku ljudima, a nesreca je kada se desi nesto lose, iz nepogode moze nastati nesreca ali nikako samo po sebi ne moze nesto biti nesreca ako se jos nista nije desilo.
bilo je i vrijeme, tri sedmice vandredno stanje nedo Bog da jos 1 cm padne haos bi nastao, branimo se time da se \"nismo se nadali\" jos treba neko da nam najavi snijeg.
Nista nije ocisceno, trotoari se ne vide, strahujes da te ne opali auto. Po meni je jos rano da prestanak vanredne situacije.. Treba neko poginuti da se pocnu cistiti ulice..
jel to ukinuta rs