Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nam zivis jos 10000 godina...bez ratova
ovakva kakva je sada ne treba da zivi, rascjepkana izmedju hiljadu neki vlada , entiteta , distrikta i ostalog i svi oni imaju vise nadleznosti nego drzava...
Susjedi, sretan vam Dan nezavisnosti iz Slavonije. Bez obzira na sve danas sto muci malog covjeka domovinu nikada zaboraviti. Pogotovo mi i vi koji svoje domovine nismo dobili da pladnju, vec smo ih platili glavom.
joj luda sam danassssssssssss , tako mi se jebe !!!
"Legitimnost" ovog referenduma su izglasali hrvati i muslimani i preglasali su srbe, dokaz za to je izlaznost od 64% glasača - popis 1991: 31,21% Srba i 5,24% Jugoslovena. Čista matematika
Bilo bi divno kad bi zaista bili nezavisni!!!!Zavsimo od jadova na vlasti, od lopova koji su direktori preduzeća,od MMF-a i drugih faktora koje nije briga za obični narod!!!! Ipak svi iz kurtoazije kazu SRETAN 1. MART ,DAN NEZAVISNOSTI BiH!
Bosno i Hercegovino sretan ti Dan Nezavisnosti !
"domivino-sretan-dan-nezavisnosti" *** vam nanu nepismenu ;)
Draga naša jedina domovino, želimo ti sretan Dan nezavisnosti, budi nam sretna u svojoj slobodi, progresivna u svojim ciljevima, ponosna na sve one koji su svoje živote dali za tebe, i u ovim “teškim vremenima”, ne gubi nadu za bolje sutra.
Draga Nasa Bosno Ponosna, sretan Dan nezavisnost,,, Dan kada smo glasali za Slobodu,,, Dan kada smo rekli NE Okupaciji,,,,,,, Kako narod kaze::: "" Sve ce proci ali ti Nasa Bosno Ponosna ostajes vjecna da Prkosis Okupatorima, Agresorima i Vremenu..
Sretan Dan nezavisnosti, Jedna i Jedina Bosna i Hercegovina,, i da sljedeci budu radosniji i veseliji... Ponosna i Vjecna nasa domovino..... Danasnji dan jedan od historijskih datuma nase lijepe Bosne i Hercegovine...
Велика већина Срба је бојкотовала референдум, те је излазност била 63,7% грађана СР БиХ, од чега је 92,7% гласало за независност. Тадашњи законски услов за афирмацију резултата референдума је био да на референдум изађе више од двије трећине грађана (више од 66%), те да исти број афирмативно гласа.[1] Овај услов није испуњен. Политички представници Срба су овај референдум прогласили неважећим. Скупштина није никад прогласила независност
toliko o tom
Svugdje je vecina 50%. Crna Gora je postala nezavisna za 54% glasova i apsolutno nije tacno da je na referendumu u Bosni za nezavisnost trebalo glasati 66%. To je srpska izmisljotina. Nidje veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zivjela Bosna i Hercegovina, kakva-takva, neovisna je! Zivjela.... da samo imamo politicare koji vole ovu drzavu-gdje bi nam bio kraj.....
[email protected] cestitajmo i dodiku
Pozdrav domovini!!!Što ovo nema NJV da piše maratonske komentare, da čujemo njegovo cijenjeno mišljenje o danu nezavisnosti?
Na teferic posla nana s unucima i snahama hajde nano, bona nano da igramo i pjevamo nit' me zov'te, nit umijem nit' vam pjesme razumijem Haj, nekada je i nana pjevala cijela me je Herceg-Bosna znala haj, jagmise se momci sa svih strana na konjima, do mog babe hana Vaktile se sijelilo uz sazove i daire pjevale se pjesme stare a daire zveketale Tugo moja, moji dani cini mi se, sve bi lani Haj, pa zar nije poslusati dika krsni momci, divna sevdalinka haj, svaka rijec u med se pretvara na spomenu dusa se odmara Da jos jednom vidim momke kako dobre jasu ate suhom svilom pokrivene a kadifom nakicene da su hitri kao srne a vilene kao vile Haj, da im guste grive zaviore pod nogama kopite da hore haj, da zavriste i konji i momci cini mi se podmladila bih se
Koja budala vjeruje da je BiH nezavisna/neovisna ? - sve banke su u rukama stranaca - svi političari su u rukama stranaca - policiju kontroliraju stranci - vojska je skupina manekena - police tržnih centara su okupirali stranci sa svojim proizvodima - o sudbini građana BiH udlučuju susjedi, eu, usa i rusija Dajte mi primjer neovisnosti BiH, tražim ga i ne mogu da ga nađem.
Neovisni smo od pameti i logike. Slobodni mislioci sto bi se reklo. Filozofi besmisla. A inace... ako se cujes s tim strancima sto svime upravljaju, de im reci da malo to bolje organizuju i da kazu ovim nasima gore da malo saraju. Ja sam vec izgubio broj koji put pusim i ozbiljno planiram da investiram u kisobran.
mb82..., a gdje narod nije izdržao i preživio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti ćeš biti prkosna,slobodna i ponosna. VOLIM TE BIH !!!